Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

City Pearl Budapeşte yüzde 20 peşin, kalanı teslimde kampanyası

City Pearl Beyoğlu projesi Macaristan, Budapeşte’de hayata geçirilmektedir. Konut projesi 2024 yılının sonlarına doğru tamamlanarak konut sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Beyoğlu konut projesinde kaç adet konut yer almaktadır, konutların büyüklükleri ne kadar? Ayrıca satılık daire fiyatları ne kadar, ödeme planı nasıl? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de inşa edilmektedir. Budapeşte konut projesi, tarihi ve modern yaşam tarzını bir araya getiren yeni nesil karma yaşam projesidir. City Pearl projesi, yatırımcılara ve yaşam kalitesini yükseltmek isteyenlere eşsiz bir fırsat sunmaktadır.

City Pearl Budapeşte projesi 7 farklı bloktan oluşmaktadır. Dört adet konut bloklarında beş farklı tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire seçeneklerine baktığımızda 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerin yer aldığı görülmektedir. Konut projesinde toplam 677 adet rezidans daireler yer almaktadır.

Konut projesinde konut blokları dışında bir blok otel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca iki blok ise ofis bloğu olarak tasarlanmıştır.

Budapeşte konut projesi ayrıca yemyeşil peyzajıyla öne çıkan bir proje olarak dikkat çekmektedir. Ayrıca projede, tarihi mirası yansıtan meydanı (Piazza), restoranları, kafeleri, ofisleri, oteli ve çok daha fazlası bulunmaktadır.

City Pearl Budapeşte projesinin sunduğu avantajlar arasında şunlar yer almaktadır:

Modern ve konforlu yaşam alanları: City Pearl’ün her metrekaresi üst düzey konfor için tasarlandı. Geniş ve ferah yaşam alanları, gün ışığı alan pencereler, yeşil teraslar ve balkonlar, projenin öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

Şehrin içinde yeni bir şehir: City Pearl, Budapeşte’nin merkezinde yer alıyor. Projenin içerisindeki Piazza, restoranları, kafeleri, ofisleri ve oteli ile şehrin tam kalbinde, her şeye yakın bir yaşam sunuyor.

Yatırım değeri: City Pearl, Budapeşte’nin en merkezi noktalarından birinde yer alıyor. Projenin tarihi mirası ile modern yaşamı bir araya getiren konsepti, yatırım değeri açısından da oldukça avantajlı.

City Pearl Budapeşte teslim tarihi

Konut projesinin teslim tarihi 2024 yılının 4. çeyreği olarak planlanmaktadır. Ayrıca projede bir ödeme planı kampanyası başlatılmıştır. Başlatılan kampanyaya göre ilk etapta yüzde 20 peşin ödenmektedir. Kalan yüzde 80 oranındaki tutar ise teslimde ödenebilmektedir.

Konut projesinin satış ofisi, Piyalepaşa İstanbul Polat Ofis, Piyalepaşa Bulvarı, D Blok No:24 Beyoğlu / İstanbul adresindedir.

City Pearl hakkında daha fazla bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilir veya satış ofisini arayabilirsiniz.

Proje künyesi

Konut türü: daire
Konut sayısı: 677
Teslim tarihi: 2024 yılı 4. çeyreği
Kat sayısı: 12
Proje adresi: Városligeti fasor 38 Budapeşte / Macaristan

Proje hakkında daha detaylı bilgi için 0212 919 50 09 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…