Kategoriler
Proje Haberleri

Civar Görükle satışları başladı

Civar Görükle, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer alan bir projedir. Umran İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ferah dairelere yer verilmektedir. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenleri haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Civar Görükle toplam 800 metrekare inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. Bu alanda toplam 38 adet daire bulunmaktadır. Daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlanmaktadır. Oda sayısı az olmasına rağmen ferah ve modern yapılı dairelerdir. Dairelerin her birinde balkon bulunmaktadır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında vakit geçirmek mümkündür. Dairelerde ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Akıllı ev sistemleri ile donatılmış olup uzaktan güvenlik sistemleri kontrol edilmektedir. Katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır.

Civar Görükle sitesinin güvenliği için kameralı güvenlik sistemi bulunmaktadır. Araç parkı için açık otopark mevcuttur. Spor olanağı olarak yürüyüş parkurları vardır. Eğlenmek ve keyifli vakit geçirmek için cafe restoran bulunmaktadır. Proje muhit olarak merkezi bir konumdadır. İlkokul, ortaokul, lise, üniversite gibi eğitim kurumlarına yakındır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı, eczane, cami, semt pazarı, market gibi önemli alanlara ya oldukça yakındır. Daha uzak bir konuma ulaşmak için hem özel araç hem de metro ya da otobüs kullanılmaktadır.

Civar Görükle daire büyüklükleri ve fiyatları

Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. 1+1 tip daireler tek tip olup brüt 70, net 40 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 1 milyon 509 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır.

2 oda 1 salon olan daireler ise farklı büyüklüklerde dört tip olarak bulunmaktadır. 2+1 dairelerden brüt 75, net ise 40 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerin fiyatları 1 milyon 689 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 116, net ise 80 metrekare olan 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 2 milyon 559 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Civar Görükle projesinde yer alan dairelerin tamamı eşyalı olarak satılmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Ayrıca zaman içinde de verdiğimiz fiyatlarda değişiklik olabilir. Bu nedenle en güncel fiyatları firmayı arayarak öğrenebilirsiniz. Proje ile ilgili detaylı bilgi almak için 0533 661 95 85 numarası bulunmaktadır. İnşaatına devam edilen konut projesinin 2023 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız