Kategoriler
Proje Haberleri

Çizmeci Cadde 36 satışları başladı

Çizmeci Cadde 36 İstanbul Kadıköy’de yer almaktadır. Proje Çizmeci İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projede farklı büyüklükte daireler bulunmaktadır. Dairelerin büyüklükleri, özellikleri, satışları ve proje hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Çizmeci Cadde 36 toplam 5 bin 221 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu alanda 8 katlı iki adet blok vardır. Bloklarda 1 adet ticari alan 35 adet de konut bulunmaktadır. Konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerde ortak kullanım banyosuna ek olarak ebeveyn banyosu vardır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ayrıca bir alanda yer almaktadır. Banyolarda duş kabinleri hazır olarak yer almaktadır. Konutların dış kapıları çelik kapıdır. Katlara iniş çıkış için asansör yer almaktadır. Asansörler hem insan hem yük taşımak için kullanılmaktadır. Konutların kışın ısınması için doğalgaz sistemi vardır. Doğalgaz kombileri dairelerde hazır olarak yer almaktadır. Yazın serinlemek için ise klima bulunmaktadır. Klimalar hem yazın serinlemek için hem de kışın ısınmak için kullanılmaktadır.

Çizmeci Cadde 36 sitesinde hem kapalı hem açık otopark bulunmaktadır. Bu alanlara hem site sakinleri hem de misafirleri araçlarını park etmektedir. Binalarda hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Elektrik kesintileri için jeneratör su kesintileri için su deposu ve hidrofor bulunmaktadır.

Çizmeci Cadde 36 konumu ve satışları

Proje şehir merkezinde yer almaktadır. Konutlar hastane, eczane, sağlık ocağı, market, semt pazarı, manav, okul, park ve camiye yakındır. Bu alanlara yürüme mesafesindedir. Proje alanından hem özel araçla hem toplu taşıma araçları ile daha uzak bölgelere gitmek mümkündür. Özel araç ile cadde, E5, TEM otoyolundan ulaşım mümkündür. Toplu taşıma araçları olarak dolmuş, metro, minibüs, tren ve otobüs durakları bulunmaktadır.

Çizmeci Cadde 36 projesinde yer alan dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 3 oda 1 salon brüt 130, net 96 metrekare büyüklüğündeki daireler şu anda 7 milyon 750 binden satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar ve proje hakkında detayları firmadan öğrenebilirsiniz. Bunun için 0 (216) 312 66 76 sabit numarası bulunmaktadır. Ayrıca 0 (542) 549 55 55 cep numarası da proje hakkında bilgi vermektedir. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız