Kategoriler
Proje Haberleri

Çobanoğlu Mbg Konutları özel fırsatlarla satışta

Çobanoğlu Mbg Konutları konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Burdur’un Merkez İlçesinde yükselen proje Çobanoğlu MBG İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, Merkez’de Armağan İlci Mahallesi üzerindeki 3 bin 600 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda Çobanoğlu Mbg Konutları kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Konut projesindeki daireler akıllı ev sistemlerine sahiptir. Ayrıca daire içlerinde barbekü, çamaşır kurutma makinesi, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi olanaklara sahiptir. Bunların yanı sıra gömme dolap, vestiyer, kiler, şömine, panjur gibi donanımlara da sahiptir.

3 konut bloğundan meydana gelen konut projesinde otopark, çocuk oyun alanları, oturma alanları, peyzaj havuzu, oturma alanları, kamera sistemi gibi olanakların yer alacağı planlanmıştır. Proje kapsamındaki daireler 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri ise brüt 166 metrekare ile 176 metrekare arasında değişmektedir. Proje kapsamında toplam 41 daire bulunmaktadır.

Çobanoğlu Mbg Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Burdur’ un seçkin merkezlerinden, merkezi lokasyonlarından Armağan İlci Mahallesinde konumlandırılmıştır.

Daire fiyatları daire büyüklüğüne  ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

166-176 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 475 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca satışları devam eden projede pek çok ödeme kolaylığı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 539 939 08 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…