Kategoriler
Emlak Haberleri

Collesium Residence Eskişehir’de yükseliyor

Özsoy İnşaat tarafından Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Eskibağlar Mahallesi’nde hayata geçirilen Collesium Residence projesinde teslimler yaklaştı.

1.750 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen Collesium Residence projesinde toplam 89 adet daire yer alıyor. Projenin zemin katında ise ticari alanlar yer alıyor.

1+0, 1+1, 1+1 dubleks, 2+1 dubleks tipindeki daire seçeneklerine yer verilen Collesium Residence projesinde en küçük daire alanı 36 metrekare olarak tasarlanırken en büyük daire alanı ise 134 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki ticari alanların büyüklükleri ise 50 metrekare ile 360 metrekare arasında değişiyor.

2018 yılı Ocak ayı içerisinde tamamlanması ve daire sahiplerine teslim edilmesi beklenen Collesium Residence projesinde yer alan satılık daire fiyatları ise 235 bin TL’den başlıyor 737 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Collesium Residence projesi fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, sauna, müzik odası, parti alanı, sinema ve toplantı odası, güvenlik, kapalı otopark gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 0222 335 67 89