Kategoriler
Proje Haberleri

Collet Avcılar’da 60 ay vade farksız taksit

İstanbul’un Avcılar ilçesinde, Batı Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Collet Avcılar konut projesi, 9 bin 583 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Projede 269 konut, 52 ofis ve 75 dükkan bulunuyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri mevcut durumda. Projedeki konutların büyüklükleri, 53 metrekare ile 189 metrekare arasında değişiyor.

Aralık 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesinin yüzde 65’i satıldı.

Collet Avcılar konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 389 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 tipteki daireler 579 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 3+1 tipteki daireler 775 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede 60 ay vade farksız taksit yapabilmek mümkün. Projede peşin ödemede yüzde 15 indirim yapılıyor.

Collet Avcılar konut projesi sosyal donatı olanakları

Projede çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Fin hamamı, sinema ve kameralı güvenlik gibi birçok sosyal donatı özelliği var.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

4 bloktan meydana gelen proje, merkezi bir konumda yükseliyor. Proje, Firuzköy Bulvarı üzerinde yer alıyor. Küçükçekmece Gölü manzarasına sahip olan proje, metroya da yakın bir noktada yer alıyor.

Collet Avcılar konut projesi, Firuzköy Mahallesi, Firuzköy Bulvarı No: 210, 34325 Avcılar/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 444 49 33 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.