Kategoriler
Proje Haberleri

Colorist Panorama fiyat bilgisi

İstanbul’un Anadolu yakasında yer alan Şile ilçesinde, CRF Yapı firması tarafından inşa edilen Colorist Panorama konut projesi, toplam 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Toplam 42 konuttan oluşan konut projesinde 6 blok mevcut. Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor.

Konut büyüklüklerinin 65 metrekare ila 115 metrekare arasında bulunduğu konut projesinin Temmuz 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor. Projedeki 1+1 daireler 65 metrekare, 2+1 daireler 100 metrekare, 3+1 daireler ise 115 metrekare büyüklüğe sahip.

Colorist Panorama konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 230 bin TL’den, 2+1 tipteki daireler 350 bin TL’den ve 3+1 tipteki daireler ise 430 bin TL’den satışa çıkarılmış durumda. Projede yüzde 30 peşinat vererek kalan kısım için 60 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.

Colorist Panorama konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede açık yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, kafe, basketbol sahası, voleybol sahası, şelale, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi sosyal donatılar var.

Asansörlü olan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor. Konut projesi deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hayata geçiriliyor. Projedeki konutlar; normal, bahçeli ve teraslı olarak yapılıyor. Şık ve modern tasarımlı konut projesindeki tüm daireler, deniz manzarasına sahip olarak inşa ediliyor. Proje, aile yaşamına uygun şekilde tasarlanıyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Konut projesi, sakin ve sessiz bir konumda hayata geçiriliyor. Proje, Işık Üniversitesi’ne 1 kilometre mesafede, yeni yapılacak olan Şile Devlet Hastanesi’ne ise komşu durumda bulunuyor. Proje, Şile otobanına da yakın bir noktada inşa ediliyor.

Colorist Panorama konut projesi, 34980 Şile/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi hakkındaki bütün detaylı bilgilere 0850 532 00 60 numaralı telefonu arayıp ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.