Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Concept Doğukent projesi satışları başladı

Concept Doğukent Ankara Çankaya’da yer almaktadır. Başarılı çok sayıda projeye imza atan Menekşe Yapı tarafından hayata geçirilen projede satışlar başlamış durumda. Projede yer alan dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve daha fazlası için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Concept Doğukent projesi elit bir bölgede hayata geçmektedir. Projede tekli ve dubleks daire seçenekleri bulunmaktadır. Toplam 20 adet olan bu daireler 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin hepsinde balkon bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Daire içlerinde birinci sınıf kalitede malzemeler ile tasarım yapılmaktadır. Daire iç kapıları Amerikan kapı dış kapı olarak ise çelik kapıdır. Konutlarda ortak banyonun dışında ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içindedir. Yatak odasında ayrıca giyinme odası olarak da özel bir alan yer almaktadır. Tüm dairelerde vestiyer hazır olarak bulunmaktadır. Bina da hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Dairelerin ısınmasında yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır.

Concept Doğukent projesinde katlara iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Güvenlik için özel kamera sistemi vardır. Bu kamera sistemine ek olarak dairelerin güvenliği için görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark bulunmaktadır. Sitede engelliler için özel rampa bulunmaktadır. Çocukların güvenle oyun oynaması için çocuk oyun parkı mevcuttur.

Concept Doğukent konum özellikleri ve daire satışları

Proje şehir merkezinde yer almaktadır. Okul, hastane, market, park, sağlık ocağı, eczane gibi önemli yerlere yakın konumdadır. Daha uzak yerlere ulaşım da ise hem özel araçlar hem de toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Özel ulaşım olarak dolmuş, otobüs durağı ve minibüs bulunmaktadır.

Concept Doğukent projesinde farklı büyüklükte çok sayıda daire bulunmaktadır. Bu dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Daireler şu anda 3 milyondan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (535) 626 06 18 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan proje ve daireler hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…