Kategoriler
Proje Haberleri

Concept Doğukent satışları devam ediyor

Concept Doğukent konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi’nde yer almaktadır. Ankara konut projesi başarılı çok sayıda projeye imza atan Menekşe Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Projede yer alan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve daha fazlası haberin devamında yer almaktadır.

Projenin özellikleri

Concept Doğukent Ankara projesi elit bir bölgede hayata geçmektedir. Projede normal ve dubleks daire seçenekleri bulunmaktadır. Toplam 20 adet olan bu daireler 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlanmaktadır. Daireler 2+1 bahçe katı, 3+1 normal ve 4+1, 5+1 ve 6+1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Konut projesinde yer alan konutların hepsinde balkon bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Daire içlerinde birinci sınıf kalitede malzemeler ile tasarım yapılmaktadır. Meskenlerde iç kapıları Amerikan kapı dış kapı olarak ise çelik kapıdır. Konutlarda ortak banyonun dışında ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içindedir. Yatak odasında ayrıca giyinme odası olarak da özel bir alan yer almaktadır. Tüm dairelerde vestiyer hazır olarak bulunmaktadır. Bina da hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Dairelerin ısınmasında yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır.

Concept Doğukent Konutları projesinde katlara iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Güvenlik için özel kamera sistemi vardır. Bu kamera sistemine ek olarak dairelerin güvenliği için görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Ayrıca araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark bulunmaktadır. Sitede engelliler için özel rampa bulunmaktadır. Çocukların güvenle oyun oynaması için çocuk oyun parkı mevcuttur.

Concept Doğukent fiyatları ne kadar?

Concept Doğukent Konutları projesinde farklı büyüklükte çok sayıda daire bulunmaktadır. Bu dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 3 milyon 550 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 550 bin TL’den başlamaktadır.

119 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

190 metrekare brüt alana sahip 6+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 220 metrekare brüt alana sahip 5+1 tip dubleks dairelerin fiyatları 6 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır.

Concept Doğukent nerede yer alıyor?

Konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Birlik Mahallesi’nde yer almaktadır. Proje şehir merkezinde yer almaktadır. Okul, hastane, market, park, sağlık ocağı, eczane gibi önemli yerlere yakın konumdadır. Ayrıca özel ulaşım olarak dolmuş, otobüs durağı ve minibüs ile ulaşım imkanı bulunmaktadır.

Konut projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0535 626 06 18 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan proje ve daireler hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…