Kategoriler
Proje Haberleri

Concept Yahyakaptan çok yakında tamamlanıyor

Concept Yahyakaptan konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Kocaeli’nin İzmit İlçesinde yükselen proje Kav Konut Yatırım firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks donanımlara sahip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesinde kaba inşaat bitmek üzere olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Concept Yahyakaptan Hangi Özelliklere Sahip?

Proje, İzmit İlçesi Yahyakaptan Mahallesi üzerindeki 10 dönümlük arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip daire seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda Mim Towers Mahmutlar kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içleri kiler, ısıcam, görüntülü diafon, ankastre set ve daha pek çok lüks donanıma sahiptir.

Konut projesi  5 blok ve 86 daireden meydana gelmektedir. Ayrıca 2 ticari alan da proje kapsamında yer almaktadır. Proje kapsamında fitness salonu, yüzme havuzu, yeşil alanlar, çocuk oyun parkı gibi sosyal olanaklar mevcuttur. Ayrıca güvenlik sistemi, kamera sistemi, açık otopark, güvenlik gibi olanaklar da sunulmaktadır. Proje kapsamındaki daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır.

Proje nerede yaşam bulmaktadır?

Konut projesi, İzmit’in Yahyakaptan Mahallesi’nde konumlandırılmıştır. Aynı  zamanda proje otogara ve tramvaya yürüme mesafesindedir. Yahyakaptana 2 dakika uzaklıkta olan proje, İzmit merkeze de 5 dakikalık mesafededir.

İzmit konut projesinde daire fiyatları ne kadar?

Daire fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışa sunulan;

92 metrekare 2+1 daireler 980 bin TL,

111 metrekare 2+1 daireler 1 milyon 150 bin TL,

140 metrekare 2+1 daireler 1 milyon 400 bin TL,

156 metrekare 3+1 daireler 1 milyon 590 bin TL,

173 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 780 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daire alımlarına araç takası kabul edilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 90 41 ve 0532 058 00 84 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…