Kategoriler
Proje Haberleri

Coordinat 84 yakında teslime hazırlanıyor

Coordinat 84 konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Konyaaltı İlçesinde yükselen proje Pınarlar Grup firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Konyaaltı İlçesi Uncalı Mahallesi üzerindeki 3 bin 740 metrekarelik alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Antalya konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireler dikkat çekmektedir. Daire içlerinde görüntülü diafon, ebeveyn banyosu, amerikan mutfak, duşakabin, VRV soğutma gibi olanaklara da yer verilmiştir.

Proje kapsamında peyzaj alanları, çocuk oyun alanı, su deposu, hidrofor, özel güvenlik, otopark gibi olanaklara yer verilmiştir. Aynı zamanda projede duman dedektörü, hırsız alarmı, yangın dedektörü gibi avantajlar da sunulmaktadır. Proje, 84 daireden meydana gelmektedir. Daireler 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 125 metrekare ile 141 metrekare arasında değişmektedir.

Coordinat 84 fiyatları ne kadar?

Antalya Konyaaltı konut projesinde kapsamında satışları devam eden daireler banka kredisine uygun durumdadır. Aynı zamanda farklı tip ve büyüklükteki daire satışları da tüm hızıyla devam etmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

125 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 1 milyon 600 bin TL,

141 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler 2 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Coordinat 84 nerede yer alıyor?

Konut projesi Antalya İli, Konyaaltı İlçesinin Uncalı semtinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0242 230 30 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…