Kategoriler
Proje Haberleri

Country Palace satışları devam ediyor

Country Palace projesi bulunduğu bölgenin en prestijli konumunda doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sarımert Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 blok ve 90 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sarımert Yapı güvencesi ile yükselen projede 4 blok ve 90 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 ile 72 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzu , koşu parkuru , bisiklet parkuru ve çocuk parkı bulunmaktadır. Bununla birlikte çok amaçlı saha (basketbol, voleybol, futbol, tenis), hamam, sauna , buhar odası , fitness ve mini golf yer almaktadır. Asansör, kablo TV ve uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra dairelerde laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Country Palace konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa iç içe bir konumda eşsiz bir manzaraya sahiptir. Denize 780 metrelik bir yürüme mesafesindedir. Toplu taşıma araçlarına 1-2 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park alanı, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Country Palace fiyatları ne kadardır?

Country Palace projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 55 ile 72 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 800.000 TL ile 1.000.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 053 34 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…