Kategoriler
Proje Haberleri

Country Plus Black satışa sunuldu

Country Plus Black konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Menemen İlçesinde yükselen proje Country Plus firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 3 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Menemen İlçesi, 85.yıl Cumhuriyet Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Menemen villa projesinde kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Ayrıca villalarda vestiyer, giyinme odası, kiler, çamaşır odası, klima, teras, barbekü, ankastre set gibi donanımlar yer almaktadır. 6 bin 582 metrekarelik alan da peyzaja ayrılmıştır.

52 adet villanın yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Geniş villaların bulduğu sitede her villaya ait müstakil bahçe, açık yüzme havuzu, güvenlik, kamera sistemi gibi olanaklar sunulmaktadır. Menemen villa projesi kapsamında toplam 52 adet müstakil villa yer almaktadır. Projede yer alan akıllı villaların her birinin müstakil bahçesi bulunmaktadır. Villalar 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Bunların yanı sıra proje kapsamında güvenlik, barbekü alanı, özel havuz gibi olanaklar da sunulmaktadır. Ayrıca bu villalar brüt 203 metrekarelik alana sahiptir.

Country Plus Black fiyatları ne kadar?

İzmir Menemen villa projesinde kapsamında satışları devam eden;

203 metrekare brüt alana sahip 4+1 villalar 2 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Country Plus Black nerede yer alıyor?

Villa projesi, Menemen’in 85.yıl Cumhuriyet Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Karşıyaka’ya 15 dakika, İzban’a 5 dakika mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 503 05 49 ve 0 (534) 915 97 87 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…