Kategoriler
Proje Haberleri

Cristal City Sakarya satışları başladı

Cristal City Sakarya konut projesi lüks dizaynı ve ferah donatıları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Arslan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 3 katlı 4 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Arslan İnşaat imzası taşıyan projede her biri 3 katlı olan 4 adet blok yükselmektedir. Söz konusu bloklarda 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 ile 87 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi, kartlı giriş sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde açık yetişkin yüzme havuzu, açık çocuk yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte site içi oturma alanları ve ferah yeşil alanlar yer almaktadır.

Hidrofor, kablo TV ve merkezi uydu sistemi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Projede verandalı daire modelleri yer almaktadır. Barbekü, ankastre mutfak seti, duşakabin ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Cristal City Sakarya konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Denize 200 metre uzaklıkta konumlana proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Adliye ve üniversite bağlantı noktasında yer almaktadır. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı, eğitim kurumları, sağlık kurumları ve spor salonu bulunmaktadır. Bununla birlikte dolmuş ve minibüs güzergahına yakın konumda yer almaktadır.

Cristal City Sakarya fiyatları ne kadar?

Cristal City Sakarya projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 85 ile 87 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.290.000 TL ile 1.350.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 264 718 45 00, 0 507 772 87 78 veya 0 212 212 12 66 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…