Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Crystal Sea faizsiz taksit imkanı ile satışta

Crystal Sea projesi Sakarya’nın Karasu bölgesinde yer almaktadır. Bölgenin yükselen değerlerinden birisi olan Karasu’da ilgi gören bir projedir. Projeyi yürüten Arslan İnşaat, aynı bölgede çok sayıda farklı projeye de imza atmıştır. Satışları devam eden daireler ve proje genel özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin genel özellikleri

Crystal Sea projesi 6 blokta toplam 71 daireden oluşmaktadır. Daireler 1+1 ve 2+1 olarak hazır bulunmaktadır. Şehrin stresinden ve kalabalığından uzak, sakin, huzurlu bir hayatın kapılarını açmaktadır. Daireler Amerikan mutfak özelliklidir. Her dairenin kendine özel barbekülü balkonu bulunmaktadır. Zeminler birinci sınıf seramik ile kaplıdır. Daire iç kapıları birinci sınıf amerikan kapıdır. Dairenin dışa açılan kapısı ise daha güvenli olmasından dolayı birinci sınıf çelik kapı olarak hazırlanmıştır. Mantoloma sistemi sayesinde ses ve ısı yalıtımına sahiptir. Merkezi TV bağlantısı, elektrik, su ve telefon alt yapıları mevcuttur. Daireler hem yazlık, hem kışlık kullanıma müsaittir. Kışın ısınma doğalgaz ile sağlanmaktadır. Yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Projede açık teraslar da yer almaktadır.

Crystal Sea sitesi araçlarını park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Bunun dışında çocukların oyun oynaması için açık oyun parkı mevcuttur. Hem çocuklar hem yetişkinler için açık yüzme havuzu da proje içinde yer almaktadır. Site, denize sadece 100 metre uzaklıktadır. Yürüyerek kısa sürede deniz kenarına ulaşmak mümkündür. Bu sebeple yaz aylarında bolca yüzme aktivitesi yapılabilir. Site güvenliği 7 gün 24 saat hizmettedir.

Crystal Sea daireleri fiyatları ve ödeme koşulları

Proje dairelerinin satışları devam etmektedir. 1+1 daireler net 65 metrekare kullanıma sahiptir. 2+1 daireler ise net 85 metrekare kullanım alanına sahiptir. Şu anda 2+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 350 bin TL’den başlamaktadır. Dairelerin ödemelerinde kişiye özel ödeme avantajları ve planı yapılmaktadır. Ayrıca senet ile faizsiz taksit imkanı da sunulan diğer avantajlar arasında yer almaktadır.

Crystal Sea daireleri hakkında bilgi almak için 0 (264) 718 24 84 numarası aranabilir. Bu numaradan verdiğimiz bilgilere ek olarak merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Ayrıca hafta sonu ücretsiz turları ile proje alanını gezebilir, daireleri yakından görebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız