Kategoriler
Proje Haberleri

D City Merzifon lansman fiyatları ile satışta

D City Merzifon projesi Amasya Merzifon’da yer alan bir projedir. Bölgede çok sayıda başarılı projeye imza atmış olan Dülger Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Tamamı 2 oda 1 salon dairelerden oluşa proje hakkında detaylar, dairelerin özellikleri ve lansman fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

D City 3 katlı 4 adet bloktan meydana gelmektedir. Bloklarda her biri 2+1 olan tek tip 48 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin her birinde balkon vardır. Balkonlar geniş tasarlandığı için hem yaz hem kış oturmaya elverişlidir. İç kapılar özel tasarımlı şık kapılardır. Dış kapılar ise güvenli çelik kapıdır. Binalarda hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Su kesintileri için hidrofor sistemi vardır. Her dairede erzak ve eşya saklamak için özel kiler alanı mevcuttur. Binalarda katlara iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Bu asansörler hem insan hem yük taşımak için kullanılmaktadır. Dairelerde ısıtma doğalgaz ile sağlanmaktadır. Her dairede kombiler takılı olarak yer almaktadır. Ayrıca mutfaklarda da mutfak doğalgazı vardır. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır.

D City projesinde araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Binaların dış kısımlarında özel peyzaj alanları vardır. Bu alanların dışında site içinde sosyal aktivite odaları bulunmaktadır. Bunlara ek olarak misafirler için özel suit odalar da projede yer almaktadır.

D City konumu ve satış fiyatları

Proje pek çok özel alana yakın konumdadır. Hastane, sağlık ocağı, okul, eczane, cami, market, park gibi yerlere yürüme mesafesindedir. Geri kalan yerlere ulaşım içinde hem dolmuş hem de özel araçlar kullanılmaktadır.

D City projesindeki daireler brüt 102, net 100 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerin satışlarında uygun koşullarda takas imkanı sağlanmaktadır. Ayrıca uzakta olanlar için görüntülü arama ile daireleri gezme imkanı sunulmaktadır. 2 oda 1 salon daireler şu anda 1 milyon 70 binden satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişiklik gösterebilir. Bunun için güncel fiyatları firmadan öğrenebilirsiniz. İletişim için şu numaraları arayabilirsiniz…

  • 0358 513 60 60
  • 0533 741 7486
  • 0532 345 6236
  • 0544 469 7777

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız