Kategoriler
Proje Haberleri

D Süit Merzifon satışları başladı

D Süit Merzifon projesi Amasya Merzifon’da yer alan bir projedir. Dülger Yapı tarafından hayata geçirilen projede daire satışları başlamış durumda. 1+1’den 5+1’e kadar çok sayıda daire seçeneği bulunmaktadır. Proje hakkında detaylar, daire özellikleri ve fiyatları için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve sosyal donatıları

D Süit, toplam 15.650 metrekare alan üzerinde yer almaktadır. Tekli ve dubleks olmak üzere 75 daireden oluşmaktadır. Dairelerde merkezi ısıtma sistemi ve kombi vardır. Her daireye özel araç park yeri mevcuttur. Bunun dışında gelen misafirlerin araçlarını park etmesi için misafir otoparkı da yer almaktadır. Kapalı otopark da hem otomobiller hem de motosikletler için araç park yeri mevcuttur. Elektrikli araçlar için şarj istasyonu bulunmaktadır. Proje detaylarında ayrıca misafirler için özel süit odalara yer verilmektedir. Evinizde yer olmadığında misafirlerinizi bu odalarda ağırlayabilirsiniz.

D Süit projesinde sauna ve Türk hamamı bulunmaktadır. Spor yapmak için spor aletleri, giyinme soyunma odaları ve spordan sonra duş almak için banyo bulunmaktadır. Ayrıca hem temiz hava almak hem hafif spor yapmak için özel yürüyüş alanları da mevcuttur. Bunların dışında çocukların eğlenmesi için hem açık, hem kapalı çocuk alanları hazır bulunmaktadır. Her yaştan herkesin keyifli vakit geçirebileceği bilardo ve masa tenisi alanı vardır. Ayrıca kışın keyifli vakit geçirmek için kapalı oturma alanları ve şömine de projede yer almaktadır.

D Süit Merzifon daireleri büyüklüğü ve fiyatları

Projede farklı büyüklükte çok sayıda daire yer almaktadır. Bu dairelerden 2+1 olanları net 103 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler 1.035.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daha geniş olan 3+1 daireler net 140 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerin satışları ise 1.580.000 TL’den başlamaktadır. Daire fiyatları büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Bu sebeple daha fazla bilgi almak için irtibat numarası aranmalıdır. D Süit Merzifon projesi ile ilgili irtibat numarası 0 554 754 04 29 olarak belirtilmektedir. Bu numaradan ayrıca kişiye özel ödeme koşulları ve proje hakkında daha detaylı bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız