Kategoriler
Proje Haberleri

Dağ Rezidans satışları devam ediyor

Dağ Rezidans Erzurum Palandöken’de bulunan bir projedir. Akdağlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede rezidansların satışları devam etmektedir. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Dağ Rezidans projesi toplam 4400 metrekare alana sahiptir. Bu alanın 1800 metrekaresi inşaat için 2600 metrekaresi ortak kullanım için ayrılmıştır. Proje 4 oda 1 salon dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin hepsinde balkon bulunmaktadır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında vakit geçirmek mümkündür. Dairelerde ortak kullanım banyosuna ek olarak odası içinde ebeveyn banyosu da mevcuttur. Yatak odası içinde ayrıca özel bir alan giyinme odası olarak tasarlanmaktadır. Her dairenin kendine ait kileri ve gömme dolabı vardır. Konut içlerinde kapılar özel tasarımlıdır. Dış kapılar ise çelik kapıdır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Kışın ısınmak için merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır.

Dağ Rezidans projesinde güvenlik için 7/24 hizmet verilmektedir. Kameralı güvenlik sistemlerinin de bulunduğu sitede günlük işleri için kapıcı mevcuttur. Site içinde araç park etmek için hem kapalı hem açık otopark vardır. Çocukların aktifleşmesi ve güvenle oyun oynaması için özel çocuk parkı mevcuttur. Bu parkın yakınlarında yeşillikler arasında özel dinlenme yerleri de bulunmaktadır. Ayrıca spor yapmak bay ve bayanlara özel spor alanları da mevcuttur.

Dağ Rezidans satışları

Proje merkezi bir konumdadır. Şehir merkezindeki proje hastane, alışveriş merkezi, cami, market, lise, ilkokul, ortaokul, eczane, manav, semt pazarına yakın konumdadır. Daha uzak yerlere ulaşım içinse hem özel araçlar hem de dolmuş ve minibüsler kullanılmaktadır.

Dağ Rezidans projesine ait daireler krediye uygundur. 4 oda 1 salon daireler brüt 204 net 171 metrekare kullanım alanına sahiptir. Daireler şu anda 1 milyon 250 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daire fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatları öğrenmek ve daha fazla bilgi almak için firmayı arayabilirsiniz. Bunun için 0 (553) 965 02 50 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan daireler hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Ayrıca uygun şartlarda takas imkanı hakkında da bilgi alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız