Kategoriler
Proje Haberleri

Dal Yapı Gold Park oturuma hazır

Dal Yapı Gold Park projesi oturuma hazır durumda lüks yapıları ile sahiplerini bekliyor. Kars’ın Merkez İlçesi’nde yer alan proje Dal Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 blokta 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Dal Yapı İnşaat firması ile yaşama geçirilen projede her biri 5 katlı olmak üzere 4 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 210 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için özel olarak kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı, kreş ve kamelyalar bulunmaktadır. Üstelik asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğal gaz mevcut olup kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Dairelerin giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo ve duşakabin gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra odalarda laminat zemin ve ıslak zeminlerde ise seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Tüm dairelerin içinde komple asma tavan yapılmıştır. Antre ve koridorda ayak aydınlatma sensörleri yapılmıştır. Ayrıca bütün konutlarda iki adet balkon yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Dal Yapı Gold Park konumu hakkında

Kars’ın Merkez İlçesi’nde yer alan proje Şehitler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üniversite yolu üzerinde, Çelik başarı kolejin çaprazında yer almaktadır. Üstelik bahsi geçe proje şehir merkezine yakın konumdadır. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Dal Yapı Gold Park fiyatları ne kadar?

Oturuma hazır durumdaki Dal Yapı Gold Park projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 170 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatları 1.350.000 TL’den başlamaktadır. Ayrıca 210 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.600.000 TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(532) 461 54 73 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…