Kategoriler
Proje Haberleri

Dal Yapı Gold Park satışları devam ediyor

Dal Yapı Gold Park projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kars’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Dal Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 207 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 169 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, kreş ve kamelyalar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğal gaz mevcuttur.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Daire içinde komple asma tavan yapılmıştır. Antre ve koridorda ayak aydınlatma sensörleri yapılmıştır. Ayrıca konutlarda çift balkon yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Dal Yapı Gold Park konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kars’ın Merkez İlçesi Şehitler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Dal Yapı Gold Park projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatları 820 bin TL’den başlamaktadır. Konut projesinin 30 Temmuz 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 461 54 73 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…