Kategoriler
Proje Haberleri

Dalyan Suit satışları devam ediyor

Dalyan Suit Çanakkale Lapseki’de bulunmaktadır. Proje Stil İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje konumu açısından hem yatırım hem hemen oturmak için uygundur. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve proje hakkında merak edilen diğer bilgileri haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Dalyan Suit projesi 4 katlı geniş bir bloktan oluşmaktadır. Bu blok içinde farklı büyüklüklerde daireler yer almaktadır. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler vardır. 3 oda 1 salon olan daireler dubleks olup diğer daireler tek kattır. Dairelerin hepsinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar hem yaz hem kış mevsiminde oturmaya elverişlidir. 3 oda 1 salon dubleks dairelerde iki adet banyo bulunmaktadır. Diğer dairelerde ise tek banyo vardır. Banyolarda duş kabini hazır olarak bulunmaktadır. Mutfakta ankastre set mevcuttur. Ankastre fırın ve set üstü ocak mevcuttur. Dairelerin iç kapıları modern ve özel tasarımlıdır. Dış kapılar ise özel tasarımlı çelik kapıdır. Her dairede kiler ve vestiyer de hazır olarak bulunmaktadır.

Dalyan Suit projesinde araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Binada hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Ayrıca su kesintileri için su deposu ve hidrofor da bulunmaktadır. Dairelerin balkonlarından deniz, boğaz, doğa ve şehir manzaraları izlemek mümkündür.

Dalyan Suit konumu ve daire fiyatları

Proje önemli bir konumda yer almaktadır. Denize sıfır olan proje konumu alışveriş merkezi, şehir merkezi, belediye, cami, market, semt pazarı, okul gibi önemli alanlara yürüme mesafesindedir. Daha uzak bölgelere ulaşmak içinse farklı çok sayıda ulaşım aracı kullanılmaktadır. Proje konumundan daha uzak bir yere ulaşım için dolmuş, otobüs ve minibüs kullanılmaktadır. Proje İstanbul’a 2,5 saat İzmir’e ise 3 saat uzaklıktadır.

Dalyan Suit projesinde satışta  olan daireler banka kredisine uygundur. Uygun şartlar sağlandığında banka kredisi ile bu daireleri satın almak mümkündür. Daireleri uzaktan görüntülü arama ile ziyaret etme imkanı sunulmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 85 metrekare 1+1 daireler şu anda 925 binden satılmaktadır. 105 metrekare 2+1 daireler 1 milyon 425, 3 oda 1 salon 200 metrekare daireler ise 2 milyon 650 binden başlayan fiyatlara sahiptir. Proje ve daireler hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için telefon ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (286) 217 79 19 ve 0 (536) 875 87 86 numaraları vardır. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız