Kategoriler
Proje Haberleri

Damla Evleri Gökçeada satışları devam ediyor

Damla Evleri Gökçeada projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Çanakkale’nin Gökçeada İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sinan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 7 blok ve toplam 67 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sinan Yapı tarafından hayata geçirilen proje modern yapısı ile dikkat çekmektedir. Site içerisinde 7 blok ve toplam 67 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 54 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 44 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 70 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 64 metrekare olmaktadır. Proje, ada mimarisine uygun örme doğal taş kaplamalıdır. Üstelik birinci sınıf kaliteli malzeme ve işçilik ile inşa edilen konutlar yer almaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve ferah bahçe alanı bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca ısıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır.

Damla Evleri Gökçeada konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Çanakkale’nin Gökçeada İlçesi Kuzulimanı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz ve doğa manzarasına sahiptir.

Damla Evleri Gökçeada projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 54 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı  825.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 70 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.075.000 TL ile 1.125.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (530) 240 00 25 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…