Kategoriler
Proje Haberleri

Dap Yeni Levent ön satışları başladı

Dap Yeni Levent projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Beşiktaş İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Dap Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 100.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen proje, 100.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlandırılmıştır. Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik söz konusu proje 50.000 metrekarelik dev koru ve yeşil alanı da bünyesinde barındırmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır.

Dap Yeni Levent nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Beşiktaş İlçesi Seyrantepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konut ve ticari alanların yer aldığı arazi, Belgrad Ormanı manzarasına sahiptir. İstanbul Teknik Üniversitesi’ne yakın mesafede yer almaktadır. Ayrıca Fatih Sultan Mehmet Köprüsü gibi şehir içi ulaşım akslarının tam merkezinde bulunmaktadır.

Dap Yeni Levent fiyatları ne kadardır?

Dap Yeni Levent projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Peşin ödemelerde yüzde 5 oranında indirim uygulanmaktadır. Yüzde 20 peşinatla banka kredisi kullanılabiliyor. Faiz oranı ise yüzde 1.37 olarak belirlenmiştir. Ayrıca yüzde 40 peşinat sonrası 3 ay sonra yüzde 10, 6 ay sonra yüzde 10 ara ödeme yapılıyor. Vade farksız 18 ay taksit yapılmaktadır. Projede bulunan 2 artı 1 dairelerin fiyatları 10.202.150 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 9 327 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…