Kategoriler
Proje Haberleri

Darıca Teras Evler lansman fiyatlarıyla satışta

Darıca Teras Evler projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Darıca İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Mavi Beton İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 34 adet bağımsız bölümden oluşan konutlar bulunmaktadır. Bu konutlar 3 artı 1 daireler ile 4,5 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 34 adet bağımsız bölümden oluşan konutlar bulunmaktadır. Bu konutlar 3 artı 1 daireler ile 4,5 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 ile 147 metrekare arasındadır. 4,5 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 277 metrekare ile 325 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Elektrikli araç şarj istasyonu bulunmaktadır. Ayrıca yarı kapalı yüzme havuzu, fitness ve spor salonu, çocuk kulübü ve açık hava kütüphanesi gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra peyzaj alanları yer almaktadır.

Yangın algılama ve söndürme sistemi, gaz ve duman algılama sistemi, su baskın detektörü ve jeneratör gibi birçok özelliğe sahiptir. Her 3 daireye 1 adet asansör bulunmaktadır. Bazı dairelerde 2 daire 1 asansör kullanmaktadır. Villalar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Her daire için üçlü ankastre set bulunmaktadır. Ayrıca laminat zemin uygulamaları yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Darıca Teras Evler fiyatları ne kadardır?

Darıca Teras Evler projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Yüzde 50 peşin, yüzde 30’u 24 ay yüzde sıfır faiz, kalan yüzde 20’lik kısım ise 2022 Aralık’ta ödeme fırsatı sunulmaktadır.

Brüt 147 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 178 bin TL’den başlamaktadır.

145 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 085 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 277 metrekare alana sahip 4.5+1 tip dairelerin fiyatları ise 3 milyon 009 bin TL’den başlamaktadır.

Darıca Teras Evler nerede yer alıyor?

Proje, Kocaeli’nin Darıca İlçesi Cami Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik her dairesinden önü kapanmaz panaromik deniz manzarasına sahiptir. Sabiha gökçen hava limanı 27 kilometre, Kadıköy 40 kilometre, İzmit 52 kilometre ve Yalova 43 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Metro Kadıköy hattı ve Marmaray 25 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. John hopkins – Anadolu sağlık hastanesi 11 kilometre, Darıca Farabi devlet hastanesi 9 kilometre uzaklıktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 593 22 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…