Kategoriler
Proje Haberleri

Dasif Konsept Gediz’de krediyle ödeme

İzmir’in Buca ilçesinde, Dasif İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Dasif Konsept Gediz konut projesi, 3 blokta 168 adet konuttan meydana geliyor. Konut projesinde 11 adet de ticari alan yer alıyor.

Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki konut projesinde 2+1 tipte ve 3+1 tipte daireler yer alıyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 125 metrekare ila 140 metrekare arasında değişiyor. Konut projesindeki ticari ünitelerin büyüklükleri ise 300 metrekare olarak belirlendi.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Dasif Konsept Gediz projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 375 bin TL ila 400 bin TL arasında değişiyor. Konut projesindeki daireler, banka kredisine uygun durumda bulunuyor.

Dasif Konsept Gediz konut projesinde güvenlik, oyun parkı, fitness merkezi, kameralı güvenlik, açık otopark ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Asansörlü olan konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda bulunuyor. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesinde, merkezi klima da yer alıyor. Konutlarda salonda ve yatak odasında klima sistemi mevcut.

Konut projesindeki her binanın kendisine özel holü ve dinlenme alanı mevcut. Yeşil alanlarının genişliğiyle dikkat çeken konut projesindeki dairelerde ebeveyn banyosu da bulunuyor.

Proje, merkezi konumuyla da dikkat çekiyor. Konut projesi; kafelere, sağlık merkezlerine, eğitim kurumlarına ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın bir noktada bulunuyor.

Konut projesi; Adnan Menderes Havalimanı’na 9 kilometre, Fuar İzmir’e ve Optimum Alışveriş Merkezi’ne 4,5 kilometre, Gaziemir merkeze 5,5 kilometre, Buca merkeze ise 2,5 kilometre mesafede konumlanıyor. Proje, 9 Eylül Üniversitesi’ne oldukça yakın bir noktada. Dasif Konsept Gediz konut projesi, Dumlupınar Mah. Gazeteci Yazar İsmail Sivri Bul No: 375 Buca/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0232 251 69 69 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.