Kategoriler
Proje Haberleri

Deda Life satışları devam ediyor

Deda Life projesi Denizli’de hayata geçirilen bir projedir. Bu proje Deda Yapı ve İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Farklı büyüklükte çok sayıda daire seçeneği bulunan projede anahtar teslim satışlar devam etmektedir. Projenin genel özellikleri ve dairelerin güncel fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje genel özellikleri

Deda Life projesi, 2 bloktan meydana gelmektedir. Bu bloklarda büyüklükleri değişen toplam 110 daire yer almaktadır. Bloklar 8 katlıdır. Dairelerin büyüklükleri ise 1+1’den 3+1’e kadar değişmektedir. Dairelerde seramik zemin bulunmaktadır. Ayrıca her dairenin kendine özel ardiyesi vardır. Vestiyer, kombi dolabı ve televizyon ünitesi de konutların diğer özellikleridir. Isıtma sistemi olarak doğalgaz vardır. Her dairenin bireysel kombisi bulunmaktadır.

Deda Life sitesi içinde güvenlik 7/24 kameralar ile sağlanmaktadır. Araç parkı için kapalı otopark bulunmaktadır. Proje içeriğinde 3500 metrekarelik peyzaj alanı yer almaktadır. Bu alan özel olarak düzenlenmiş olup harika bir görüntüye sahiptir. Çocukların oyun oynaması için özel çocuk alanları mevcuttur. Buna ek olarak açık yüzme havuzu da bulunmaktadır.

Deda Life güncel fiyatları ve ödeme seçenekleri

Projede yer alan dairelerin satışlarında kredi kullanma imkanı vardır. Ayrıca uygun olması durumunda sadece araç ile takas seçeneği de sunulmaktadır. Daireleri satın almadan önce görüntülü arama ile gezme imkanı mevcuttur. Projenin en küçük daireleri olan 1+1’ler brüt 70, net 50 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 1 milyon 370 bin liradan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 2+1 konutlar brüt 135, net 110 metrekare kullanım alanına sahiptir. Satış fiyatları 1 milyon 900 bin olarak belirtilmektedir. Projenin en geniş daireleri ise 3+1’lerdir. Bu dairelerin brüt kullanım alanı 174 metrekare, net kullanım alanı 155 metrekaredir. Şu anda satış fiyatı 2 milyon 700 bin olarak belirtilmektedir. Dairelerde büyüklüklerine göre değişen aidat ödeme yapılmaktadır. Bu aidat da şu anda 200-250 TL arasında değişmektedir.

Deda Life projesine ait güncel fiyatlar yukarıdaki şekildedir. Ancak bu fiyatlar zaman içinde değişebilir. En güncel fiyatları ve ödeme seçeneklerini öğrenmek için firmayı arayabilirsiniz. Proje için irtibat numaraları 0 (258) 268 88 22 ve 0 (532) 668 85 54’dür. Bu numaralardan daireler hakkında ek bilgi de alabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız