Kategoriler
Proje Haberleri

Değer İnşaat Esmodern hobi bahçeli daireler satışta

Değer İnşaat Esmodern projesi Eskişehir Odunpazarı ilçesinde yer alan bir projedir. Proje Değer İnşaat tarafından yürütülmektedir. 2022 yılı Mayıs ayında başlanan projede satışlar devam etmektedir. Proje hakkında detaylar, daire özellikleri ve fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Değer İnşaat Esmodern projesi toplam 5 blok şeklinde yükselmektedir. A blokta yer alan 3 adet 2+1, 9 adet de 3+1 daire yer almaktadır. İki oda bir salon olan daireler 125 metrekarelik kullanım alanına sahiptir. 3 oda 1 salon olan daireler ise brüt 160, net 150 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dairelerde salon, mutfak, odalar, banyo ve balkon bulunmaktadır. Ayrıca ebeveyn odasında giyinme yeri ve ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. A blokta yer alan her dairenin özel garajı bulunmaktadır. Bu dairelerin ortak kullanımı olan bir adet de bahçeleri bulunmaktadır.

Değer İnşaat Esmodern projesinde yer alan diğer bloklarda 2+1 daireler bulunmamaktadır. B-C-D-E bloklarında sadece üç oda bir salon daireler yer almaktadır. Bu dairelerin kullanım alanı brüt 160, net 150 metrekare kullanım alanına sahiptir. Blokların her katında 2 adet daire bulunmaktadır. Her dairenin kendine özel garajı bulunmaktadır. Bu bloklarda ayrıca her dairenin kendine ait hobi odası ve hobi bahçesi mevcuttur.

Dairelerde katlara çıkış için asansör sistemi yer almaktadır. Konutların iç kapıları modern ve dayanıklı malzemelerden hazırlanmıştır. Dış kapılar ise güvenlik için çelik kapı olarak üretilmiştir. Kışın ısınma için kombili doğalgaz kullanılmaktadır. Daire girişlerinde vestiyerler hazır olarak bulunmaktadır. Daire girişlerinde görüntülü diyafon yer almaktadır.

Değer İnşaat Esmodern fiyatları

Esmodern projesi evlerinden 3 oda bir salon olan daireler şu anda 1 milyon 600 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin satın alımlarında banka kredisi kullanma imkanı vardır.

Proje merkezi konumda yer almaktadır. Cami, eğlence merkezi, park, alışveriş merkezi, okul, eczane, hastane, sağlık ocağı gibi önemli alanlara yürüme mesafesindedir. Uzak bölgelere ulaşım için hem özel araçlar, hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma olarak otobüs ve minibüs duraklarına yakın mesafededir.

Değer İnşaat Esmodern nerede?

Ayrıca firma ile iletişime geçip takas seçeneğinden de yararlanabilirsiniz. Verdiğimiz bilgilere ek olarak merak ettikleriniz için 0 (542) 350 60 99 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız