Kategoriler
Proje Haberleri

Deka Pendik satışları başladı

Deka Pendik projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Deka Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 32 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 32 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 75 metrekare olmaktadır. Konutlarda kullanılan malzemeler tamamen birinci kalite malzemelerden oluşmaktadır. Her daire için 1 kapalı otopark bulunmaktadır. Daire geçişlerinde yalıtım 150 ml taşyünü ile yapılmaktadır. Üstelik bina içi ses yalıtımı maksimum düzeydedir. Isıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Su giderleri için 4,5 ml olan birinci kalite malzeme kullanılmaktadır. Ayrıca su gider sesi duyulmayacak şekilde yapılmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Konutlarda parke zemin uygulamaları yapılmaktadır. Daire içinde mutfak dahil bütün odalarda uydu bağlantısı ve data mevcuttur. Üstelik her piriz için ayrı kablo bulunmaktadır.

Deka Pendik konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Çınardere Mahallesi’nde bulunmaktadır. E-5’e 40 metre, Pendik metroya 60 metre mesafede yer almaktadır.
Deka Pendik projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 845.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin kaba inşaatı devam etmekte olup Mart 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 378 74 47 veya 0 (554) 193 89 88 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…