Kategoriler
Proje Haberleri

Dekar Kemerburgaz satışa çıkıyor

Dekar Kemerburgaz projesi 15. yıldır gayrimenkul sektöründe pek çok projeyi gerçekleştiren Dekar Yapı güvencesi ile hayata geçiyor. Ayrıca proje konum olarak İstanbul’un Eyüp İlçesi’nde yer almaktadır.

Söz konusu proje ortalama 14.300 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 15 blok, 65 adet daire ve 8 adet ticari ünite bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Dekar Yapı, 2022 yılını 4 proje ile taçlandırmaktadır. Üstelik şirket Dekar Uskumruköy ve Dekar Şehirbahçe’den sonra Dekar Zekeriyaköy ve Dekar Kemerburgaz için çalışmalara başlamıştır. Dekar Yapı imzası taşıyan proje 14.300 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselmektedir. Site içerisinde 15 adet blok yer almaktadır. Bu bloklarda 65 adet daire ve 8 adet ticari ünite yer almaktadır. Söz konusu dairelerin tipleri henüz açıklanmamıştır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanacaktır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Üstelik konutların tamamında bahçe kullanım alanı yer alacaktır.

Dekar Kemerburgaz konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Eyüp İlçesi Kemerburgaz Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje merkezi bir lokasyonda, tüm ihtiyaçlara cevap verecek bölgede yükselmektedir.

Dekar Kemerburgaz projesinde fiyatlar ve ödeme koşulları henüz belirlenmemiştir. Üstelik projenin satışlarının yılın son çeyreğinde yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 212 465 48 94 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…