Kategoriler
Proje Haberleri

Dekar Kıyıbahçe 6. Etap satışa çıktı

Dekar Yapı, Türkiye’de ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli konut projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markasıdır. Bu şirket tarafından inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinin 6’ncı etap satışlarına başlanmıştır. Proje, İstanbul’un en yeşil bölgelerinden biri olan Çekmeköy Ömerli’de yer almaktadır. İstanbul’da bahçeli konut sahibi olmayı hayalden gerçeğe dönüştüren Dekar Kıyıbahçe projesinde 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 bahçeli konut seçenekleri mevcuttur. Satışına başlanan 6’ncı etaptaki konutların Temmuz 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

‘Alıcıların ilk tercihi açık farkla bahçeli bir konut almak’

Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu bazı açıklamalarda bulunmuştur. Kuzu; “Bahçeli konutlara olan talep Covid-19 salgınında zirveye ulaştı. Son 1,5 yılda müstakil bahçeli, geniş teras ve balkonlu konut satışlarında talep patlaması yaşandı diyebiliriz.” açıklamalarını yapmıştır. Kuzu, bahçeli konut taleplerinin karşılanması için uygun ve ekonomik arsaların üretilmesi gerektiğine değinmiştir. Ayrıca bu arsalar üzerine talebe uygun büyüklükte, genel giderleri makul olan konutlar üretilmesi gerektiğini aktarmıştır. Salih Kuzu, “Özellikle daha küçük konutların bahçeli konut olarak planlanması çok büyük bir konut alıcı kitlesinin bu evlere ulaşabilmesine olanak sağlayacaktır.” sözlerine eklemiştir.

Salih Kuzu, yıllardır bahçeli konut üreten marka olarak, bu dönemde gelen konut taleplerine yetişemediklerini belirtmiştir. Ayrıca Kuzu, Dekar Kıyıbahçe projesinde 6’ncı etaba başladıklarını ve alıcıların ilk tercihinin açık farkla bahçeli bir konut almak olduğunu söylemiştir.

Dekar Kıyıbahçe ile Ağaçların Gölgesinde Bir Yaşam

Dekar Kıyıbahçe, doğayla iç içe, bahçeli yaşamın önemini fark eden herkesin yoğun ilgi gösterdiği bir projedir. Ulaşım ağlarının kesiştiği Çekmeköy Ömerli’de, FSM ve YSS köprüsüne 15 dakika uzaklıktadır. Ayrıca Anadolu yakasındaki iş merkezlerine, havaalanlarına yakınlığıyla kent hayatından kopmadan, doğanın içerisinde bir yaşam sunmaktadır. 84 ayrı blokta toplam 244 adet bahçeli dubleks konutlar yer almaktadır. Bu konutların büyüklüğü 141 metrekare ve 200 metrekare arasında değişmektedir. Tüm konutların 40 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen bahçeleri ve biyolojik gölete kıyısı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra birbirinden farklı imkânlar sunan sosyal hayatı ile de dikkat çekmektedir. Projenin içerisinde yarı olimpik açık yüzme havuzu, 3 adet çocuk parkı ve spor merkezi bulunmaktadır. Ayrıca tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası, sauna, kafe ve 1 adet market yer almaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…