Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Dekar Kıyıbahçe projesindeki bahçeli daire seçenekleri

Çekmeköy’ün Ömerli Mahallesi’ne inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinin ilk iki etabının satışları tamamlanırken diğer iki etabının ise satışları devam ediyor. Anadolu Yakası’na kurulan projenin üçüncü etabı Nisan 2021 döneminde, dördüncü etabıysa Ağustos 2021 döneminde teslimleri başlayacak.

Çalışmalarının Dekar Yapı tarafından üstlenildiği projede iki adet çocuk parkı bulunuyor. Ayrıca, yarı olimpik nitelikteki açık yüzme havuzunun da yer aldığı projede spor alanları kuruluyor. Büyük yeşil alanlarla kaplı ve bahçeli konut seçeneklerinin bulunduğu projede, basketbol, voleybol ve tenis sahaları inşa ediliyor.

Fitness salonunu ve saunayı da içine dâhil eden proje, özel bahçe alanına sahip evleriyle ziyaretçilere açıldı.

Dekar Kıyıbahçe projesindeki evler

Özel okullara, vakıf üniversitelere yakın mesafelerde bulunan ve 84 bin 844 metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde yükselen projede, dört adet blok bulunuyor. Bu bloklar ise yatay mimarili ve sıralı dubleks dairelerden oluşuyor.

Projenin A blokunda, iki adet net 146.49 metrekarelik dört odalı ve bir salonlu bahçeli dubleks tipi daire bulunuyor. Projedeki daire tiplerinde işlik, ebeveyn banyosu ve depo alanları bulunuyor.

Projedeki B blokta inşa edilen evler

Dekar Kıyıbahçe projesindeki B blokta yan yana ve bitişik üç adet bahçeli dubleks bulunuyor. Net 146.49 metrekare büyüklüğünde olan köşedeki evler, dört odası ve bir salonuyla inşa ediliyor. Net 118.45 metrekarelik alana sahip ara evler ise üç odası ve bir salonuyla kuruluyor.

Dekar Kıyıbahçe projesindeki C blokta yer alan evler

Projenin C blokundaki köşe evler, net 124.3 metrekarelik alana sahip ikişer adet kenar dubleks daire tipinden oluşuyor. Projedeki bir adet bahçeli ara dubleks daire tipiyse net 95.73 metrekarelik alana ve iki odaya bir salona sahip olacak şekilde kuruluyor.

D bloktaki daire tipleri neler?

Dekar Kıyıbahçe projesinin D blokunda ise dört adet yan yana daireler bulunuyor. Bu blokun köşesinde yer alan üç odalı ve bir salonlu bahçeli dubleksler net 124.3 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. Arada yer alan bahçeli dublekslerse net 95.73 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor.

Dekar Kıyıbahçe projesindeki daire fiyatları

Projenin iletişim bilgileri

Adres: Ömerli Mahallesi, Kadirova Caddesi, No: 36, Ömerli – Çekmeköy/İstanbul

Telefon: +90 (216) 504 15 10

Taşınmaz Haber