Kategoriler
Proje Haberleri

Del Mare Collection deniz manzaralı evler satışta

Del Mare Collection, Antalya’nın Okurcalar bölgesinde yer almaktadır. 2 etap şeklinde hayata geçirilen projenin yapımcı firması Ka Collection’dur. Doğal yeşil alan içinde deniz manzaralı dairelerden oluşmaktadır. Satışlarına başlanan dairelerin yapımı 2022 yılı Aralık ayında başlayacaktır. Proje hakkında merak edilenler ve daire özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje hakkında merak edilenler ve daire özellikleri

Del Mare Collection, toplam 22.500 metrekarelik arsa üzerine inşa edilmektedir. İki etaptan oluşan projede ilk etap 10.500 metrekarelik alanı kapsamaktadır. Projenin ilk etabında toplam 164 bağımsız bölüm vardır. Bu bağımsız bölümlerde 1+1’den 5+1’e kadar büyüklükleri değişen daireler yer almaktadır. Deprem, yangın ve yapı denetim yönetmeliğine uygundur. Konutlarda akıllı ev sistemleri bulunmaktadır. Vestiyer, mutfak dolabı, banyo dolabı ve duş kabini hazır olacaktır. Kapı ve pencere sistemleri alüminyumdur. Camlar ise ses ve ısı geçirmeme özelliğine sahiptir. Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma mevcuttur. Klima ve kombi dairelerde hazır bulunmaktadır. Ayrıca mutfakta 3’lü ankastre set de planlar arasında yer almaktadır.

Del Mare Collection, projesi Alanya, Manavgat ve Side şehir merkezlerine 30 kilometre uzaklıktadır. Plaja ise sadece 580 metre mesafede yer almaktadır. Şehirler arası ya da ülkeler arası yolculuklar için Antalya Havalimanı’na ise 94 kilometre mesafededir.

Del Mare Collection sosyal donatıları

Proje sosyal donatılar bakımdan son derece zengindir. Proje planlarında hem açık, hem kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun dışında çeşitli su oyunları oynanan aquapark da mevcuttur. Sporseverler için basketbol sahası, tenis kortu, fitness salonu ve yürüyüş parkurları bulunmaktadır. Bunların dışında kişisel bakım ve keyif için sauna, hamam, tuz odası, buhar odası ve masaj odaları da mevcuttur. Keyifli vakit geçirmek için mini club, sinema salonu, cafe, restaurant, havuz barı ve barbekü alanı tasarlanmaktadır. Bunların dışında ayrıca çocukların güvenle oyun oynaması için oyun parkı da bulunmaktadır.

Del Mare Collection daireleri 30.12.2022 tarihinde yapımına başlanıp 30.06.2024 yılında bitmesi planlanmaktadır. Ödemelerde yüzde 50 peşin, geri kalanı proje bitimine kadar 3 ayda bir ödenen 8 taksit ile yapılmaktadır. Dairelerin fiyatları şu anda 2 milyon 375 binden başlamaktadır. Proje hakkında detay almak için 0533 678 16 67 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerini incelemek için tıklayınız