Kategoriler
Proje Haberleri

Delta Dubai Comfort Waterpark satışları devam ediyor

Delta Dubai Comfort Waterpark projesi, İstanbul Esenyurt’ta yer alan bir projedir. Delta İzsiz Holding tarafından hayata geçirilen proje anahtar teslim daire satışlarına başladı. İçerisinde dev aqupark olan projenin özellikleri ve daire fiyatları hakkında detaylar haberde yer almaktadır.

Proje özellikleri ve daireler

Delta Dubai Comfort Waterpark hem yaşam alanı hem yatırımlık olarak değerlendirilebilir. 21.000 metrekarelik alanda yer alan proje 3 kule şeklinde yükselmektedir. Bu üç kulede toplam 1.606 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Projenin 10.000 metrekaresi yeşil alana ayrılmıştır. Bu yeşil alan içerisinde sandalla gezinti yapılabilen dev bir aqua park yer almaktadır. Su parkının dışında proje içinde yüzme havuzu da yer almaktadır. Bu yüzme havuzu hem açık hem kapalı olarak bulunmaktadır. Ayrıca çocuklar için de ayrı derinlikte özel yüzme havuzu mevcuttur. Yüzme havuzlarının dışında çocuk oyun alanları, fitness salonu, spa, Türk hamamı, sauna, güneşlenme terası, yürüyüş parkuru ve alışveriş merkezi de proje kapsamında yer almaktadır.

Delta Dubai Comfort Waterpark projesinde modern yapılı daireler yer almaktadır. Daire ve işyerleri 7/24 kamera sistemi ile korunmaktadır. Kapalı otopark sayesinde site içi araç trafiği önlenmektedir. Proje metrobüs ve E5’e 1 dakika yürüme mesafesindedir. Bundan dolayı hem özel araçla hem ulaşım araçları ile istenilen yere ulaşmak mümkündür. Kulelerde iniş çıkış için asansör sistemi yer almaktadır. Isıtma olaraksa merkezi ısınma sistemi kullanılmaktadır.

Delta Dubai Comfort Waterpark daire fiyatları

Projede 1+1 ve 3+1 dairelerin satışları devam etmektedir. 1+1 daireler brüt 90, net 50 metrekare kullanıma sahiptir. Fiyatları 3 milyon 800 binden başlamaktadır.

Projenin 2+1 daireleri brüt 120, net 85 metrekare kullanım alanına sahiptir. Daireler 5 milyon 200 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır.

Üç oda bir salon olan daireler brüt 150 metrekare kullanım alanına sahiptir. Net olarak ise 105 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 6 milyon 285 binden başlamaktadır.

Daire satış fiyatlarında değişiklik olabilir. Bunun için o tarihteki güncel fiyatı irtibat numarasına sorarak öğrenebilirsiniz. İrtibat için 444 43 42 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…