Kategoriler
Proje Haberleri

Delta Dubai Comfort Waterpark yakında teslim

Delta Dubai Comfort Waterpark konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Esenyurt İlçesinde yükselen proje Delta İzsiz Holding firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dükkan ve dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Esenyurt İlçesi Güzelyurt Mahallesi üzerindeki 21 metrekarelik arsa alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip daire seçeneği sunulmaktadır. Dairelerin yanı sıra ofislerin de yer aldığı projede 11 özel villa da bulunmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Ankara konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip dükkanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daireler pek çok olanağa sahip olarak inşa edilmektedir.

Projenin 10 bin metrekarelik kısmı yeşil alanlara ayrılmıştır. Ayrıca site içerisinde aquapark, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Bunların yanı sıra fitness salonu, spa, hamam, sauna, güneşlenme terası, yürüyüş parkuru ve alışveriş merkezleri de bulunmaktadır. Proje, 3 kule ve 1606 daireden meydana gelmektedir. Daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 50 metrekare ile 140 metrekare arasında değişmektedir.

Delta Dubai Comfort Waterpark fiyatları ne kadar?

İstanbul konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları henüz belirlenmemiştir. Ayrıca yüksek kira getirilerinin söz konusu olması beklenen projede satışlar devam etmektedir.

Delta Dubai Comfort Waterpark nerede yer alıyor?

Konut projesi İstanbul Esenyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje E-5 ve metrobüse 1 dakikalık mesafededir. Bunların yanı sıra eğlence merkezleri ,eğitim ve sağlık kurumları gibi yerlere de yakın mesafede konumlandırılmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 43 42 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…