Kategoriler
Proje Haberleri

Deluxia Park Business satışları devam ediyor

Deluxia Park Business İstanbul Maltepe’de yer almaktadır. 35 katlı tek bir bina olarak yükselen projede inşaat çalışmaları devam etmektedir. 2023 yılının ikinci çeyreğinde teslimi planlanan proje hakkında detaylar ve daha fazlası haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve işyerlerinin özellikleri

Deluxia Park Business Teknik Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Yücelpark, Evora İzmir, Suadiye Sahil, Cadde Projeleri, Uplife gibi başarılı projeleri bulunan firma, bu projesinde de aynı başarıyı göstermektedir. Büyük ilgi gören Deluxia Park Residence konutlarının ikinci ayağı olarak hazırlanan projede sadece ofis ve ticari alanlar yer almaktadır. Projede birbirinden bağımsız toplam 414 alan yer almaktadır. Bu alanlardan 400 adedi iki tip şeklinde tasarlanan ofislerdir. Diğer kalan 14 alan ise ticari alandır. Ofislerin büyüklükleri 80 metrekare ile 1316 metrekare arasında değişmektedir. Ticari alanlar ise 99 ile 555 metrekare alana sahiptir. Rahat ve verimli bir çalışma ortamı sağlayan ofislerde çalışanların ihtiyacı olan her şey yer almaktadır.

Deluxia Park Business projesinde büyüklükleri 76 ile 123 metrekare arasında değişen 6 adet toplantı salonu yer almaktadır. Ayrıca 17 ve 18 katlarda spor salonu ve restoran bulunmaktadır. Blokların altında ise otopark, oto yıkama ve kafeteryaya yer verilmektedir. Bu alanlardan elde edilen kira gelirlerinin metrekare başına düşen aidatlardan düşülmesi planlanmaktadır. 35 katlı binada hem insan, hem yük taşımak için asansör sistemi yer almaktadır.

Deluxia Park Business konumu ve satış fiyatları

Proje İstanbul’un önemli semtleri olan Kartal ve Maltepe’nin kesişim noktasında yer almaktadır. Hem özel araç hem toplu taşıma ile  ulaşım kolaydır. Metroya, E5’e, havalimanına ve diğer ulaşım ağlarına yakın mesafededir. Metroya yaklaşık 2 dakika, havaalanına ise 15 dakika mesafededir.

Deluxia Park Business projesinde ofislerin 2023 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanmaktadır. 84 metrekare kullanım alanına sahip 1+1 ofisler şu anda 4.009.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satışta. Fiyatlar ofislerin büyüklüğüne göre ve tarihe göre değişiklik gösterir. Bu sebeple en doğru bilgiyi almak için iletişime geçilmesi gerekir. Proje için irtibat numarası 444 10 08’dir.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız