Kategoriler
Proje Haberleri

Demirbağ Residence 2 Kasım’da teslim daireler

Demirbağ Residence 2 Antalya’nın Aksu ilçesinde yer almaktadır. Proje Riba Gayrimenkul tarafından yürütülmektedir. Teslimleri Kasım ayında gerçekleşecek olan dairelerin satışları devam etmektedir. Dairelerin özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Demirbağ Residence 2 toplam 3.336 metrekare alan üzerinde yer almaktadır. Bu alanda toplam 47 adet konut bulunmaktadır. Konutlar 1+1 ve 2+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerde salon ve mutfak birleşiktir. Mutfakta davlumbaz ve fırın hazır olarak bulunmaktadır. Dairelerde temiz hava almak için balkon vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış günlerinde temiz hava almak mümkündür. Dairelerin dışarı açılan kapıları çelik kapıdır. Site, 24 saat güvenlik hizmetleri ile koruma altındadır. Araç parkı için hem kapalı hem açık otopark bulunmaktadır.

Demirbağ Residence 2 projesinde sosyal alanlara da özel olarak önem verilmektedir. Kişisel bakım için sauna vardır. Su sporları yapmak için yüzme havuzu bulunmaktadır. Havuz hem yetişkinler, hem çocuklar için ayrı ayrı vardır. Çocuklar için ayrıca oyun alanı da mevcuttur. Su sporları dışında başka sporlar için özel spor sahası ve fitness merkezi bulunmaktadır.

Demirbağ Residence 2 konum avantajı ve daire satışları

Proje okul, market, restoran, manav gibi yerlere yakındır. Havalimanına sadece 5 dakika mesafededir. Deniz ile turizm ve oteller bölgesine de 5 dakika uzaklıktadır. Daha uzak mesafelere gitmek için özel araç ve toplu ulaşım araçları kullanılmaktadır.

Demirbağ Residence 2 daireleri 2022 yılı Kasım ayında teslim edilecektir. Bu dairelerden 1 oda 1 salon olanları brüt 55, net 42 metrekare büyüklüğündedir. Bu daireler 2 milyondan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 2 oda 1 salon olan daireler brüt 85, net 68 metrekare büyüklüğündedir. Bu daireler şu anda 2 milyon 650 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişiklik gösterebilir. Bu sebeple en güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (552) 913 33 77 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan proje ve daireler hakkında merak ettiğiniz bütün bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…