Kategoriler
Proje Haberleri

Demirgüç İnşaat Luxury 2022 sonunda teslim

Demirgüç İnşaat Luxury konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Kayseri’nin Melikgazi İlçesinde yükselen Demirgüç İnşaat güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Melikgazi İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Geniş yerleşim alanının büyük bir bölümü de özel peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda Demirgüç İnşaat Luxury daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağa sahiptir. Daire içlerinde vestiyer, ebeveyn banyosu gibi olanaklara yer verilmiştir. Dairelerde ayrıca görüntülü diafon, ankastre set, spot aydınlatma gibi donanımlarda bulunmaktadır.

Kayseri Melikgazi konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. 4+1 ve 6+1 dubleks tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki dairelerin büyüklükleri brüt 210 metrekare ile 400 metrekare arasında değişmektedir. Proje tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Bunların yanı sıra projede dairelerin dışında ticari birimler de bulunmaktadır.

Demirgüç İnşaat Luxury konumu ve fiyatları hakkında

Demirgüç İnşaat Luxury konut projesi, Melikgazi/Yıldırım Beyazıt Mahallesinde konumlandırılacaktır. Aynı zamanda merkezi konumda yer alan proje Hulusi Akar Bulvarı üzerinde bulunmaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 210 metrekare alana sahip 4+1 tip daireler 1 milyon 950 bin TL,

400 brüt alana sahip 6+1 tip daireler ise 3 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin 2022 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0352 224 81 00 ve 0554 853 64 86 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…