Kategoriler
Proje Haberleri

Demsan İnşaat Amasya projesi satışta

Demsan İnşaat Amasya projesi Maarif Mahallesinde yer almaktadır. Demsan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede büyüklükleri değişen çok sayıda daire yer almaktadır. Satışları devam eden dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve fiyatları hakkında detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Demsan İnşaat Amasya farklı büyüklüklerde çok sayıda dairelerin bulunduğu bir konut projesidir. Daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak hazırlanmaktadır. Dairelerin tümünde balkon bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında vakit geçirmek mümkündür. Daire iç kapıları lamine kapı, dış kapılar ise çelik kapıdır. Salon ile mutfak ayrı olarak hazırlanmıştır. Mutfaklarda mutfak dolapları mevcuttur. Ayrıca ocak için de mutfak doğalgazı vardır. Konutlarda ortak kullanım banyosuna ek olarak ebeveyn banyosu da vardır. Bu banyolar yatak odası içinde özel bir alanda yer almaktadır. Bina ve dairelerde hem ısı hem ses yalıtımı vardır. Kışın ısınma için doğalgaz kullanılmaktadır. Dairelerde kombiler hazır olarak yer almaktadır. Yazın ise serinlemek için isteğe bağlı olarak klima kullanılmaktadır.

Demsan İnşaat Amasya dairelerinin güvenliği için 7/24 kameralı güvenlik sistemi devrededir. Projede araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Bu asansörler hem insan hem yük taşımak için elverişlidir.

Demsan İnşaat Amasya daireleri fiyatları ve konumu

Proje merkezi bir konumda yer almaktadır. İlkokul, ortaokul, lise, eczane, hastane, sağlık ocağı, market, manav, belediye gibi önemli alanlara yakındır. Daha uzak yerlere ulaşım için hem özel araçlar hem de dolmuş kullanılmaktadır.

Demsan İnşaat Amasya daireleri kredi kullanımına uygundur. 0,99 faiz oranlı konut kredisi ile bu dairelere sahip olmak mümkündür. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon 110 metrekare büyüklüğe sahip daireler 600 binden başlamaktadır. 3 oda 1 salon 140 metrekare büyüklüğündeki daireler 800 binden başlayan fiyatlara sahiptir. Son olarak ise 4 oda 1 salon 160 metrekare büyüklüğündeki daireler 850 binden başlamaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (358) 218 19 66 ve 0 (542) 385 25 86 numaraları bulunmaktadır. Her iki numaradan da dairelerin satışları hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız