Kategoriler
Proje Haberleri

Deniz Evleri Serik satışları devam ediyor

Deniz Evleri Serik projesi butik site tarzında kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Projenin konumu Antalya’nın Serik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje MKA İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Butik site konseptine sahip projede 3 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 125 metrekare olmaktadır. Proje tamamen birinci sınıf malzeme kalitesi ile donatılmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 10 araçlık otopark alanı mevcuttur. Üstelik elektrikli otopark giriş kapısı ve yaya girişi bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; çocuk oyun parkı, spor alanı, yürüyüş parkuru, bahçe alanı ve kamelyalar bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Gömme dolap, klima, panjur sistemi ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak led ve spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Deniz Evleri Serik konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Serik İlçesi Orta Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Belek Yolu bölgesinde, Tosunoğlu Plaza arkasında yer almaktadır. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde eğlence merkezi, market, park alanı ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Deniz Evleri Serik fiyatları ne kadardır?

Deniz Evleri Serik projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 1.680.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (537) 546 84 68 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…