Kategoriler
Proje Haberleri

Deniz İstanbul Bahar Rezidans Etabı satışta

Keleşoğlu Holding’in hayata geçirdiği İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Deniz İstanbul projesinde yeni etap heyecanı başladı. ‘Bahar Rezidans’ etabı, bahçe ve geniş teras alternatifleriyle İstanbul’da dört mevsim tatil yaşamak isteyenler için uygun avantajlar sunmaktadır. Proje, inşaat sektöründe Keleşoğlu Holding’in 1,5 milyar dolar yatırım değeriyle yükselmektedir. Ayrıca İstanbul’un marinalı tek kasabası Deniz İstanbul Bahar Rezidans etabının yapımına başlanmıştır.

Bahar Rezidans, marinası, kumsalı ve 1,5 milyon metrekarelik yaşam alanıyla İstanbul’un en büyük projesinin dokuzuncu etabıdır. Yakamoz, Kalyon Evleri, Mercan Konakları 1 ve 2, Marina Villaları, Sedef Konakları 1 ve 2, Marina Rezidans’dan sonra gelen Denizİstanbul Bahar Rezidans etabı toplam 574 konuttan oluşmaktadır. Mimarisi, geniş terasları ve bahçeli ev seçenekleriyle 1+1’den 5+1’e birçok daire tipi sunmaktadır. Etap, bütün gereksinimlere ve sosyal donatılara kolayca ulaşmak, her daim tatil tadında yaşamak isteyenler için önemli bir fırsat sunmaktadır. Ayrıca teslimlerin 2024 Haziran ayında başlaması planlanmaktadır.

Deniz İstanbul, şehirde önünde marinası olan tek kasaba konsepti sunuyor

Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş, Bahar Rezidans etabının lansman buluşmasında konuşmuştur. Keleş, projeyle ilgili şu bilgileri verdi:

“Deniz İstanbul, İstanbul’da önünde marinası olan tek kasaba konseptinde olma özelliği ile benzersizdir. Yüzde 79 yeşil alanı, az katlı konakları, villa ve daireleriyle İstanbul’a örnek bir yaşam sunmaktadır. Projenin önündeki marinanın İstanbul’un iki hudut kapısından biri olması projeye değer katan en önemli özelliklerdendir.  Proje, teknelerle yurt dışından gelecek yabancı turistlerin ayak basacağı ilk yer konumundadır. Kasabanın sahil şeridinde, denize girilebilen bir kumsal ve manzaraya hakim kafe-restoranlar bulunmaktadır. Böylelikle İstanbul’a şehir turizmi için gelenlerle Türkiye’ye tatil turizmine gelenleri aynı yerde birleştirmektedir.

Projenin mimari projesini Kraft Mimarlık üstlenmiştir. Ayrıca şehircilik, tasarım, master ve imar planı dünyanın en ünlü mimarlık- mühendislik firmalarından biri olan Amerikalı SOM tarafından yapılmıştır. Burj Khalifa’nın da mimarı olan SOM, Deniz İstanbul’u Kaliforniya sahil kasabalarını andıran denize doğru eğimli bir vadide, yatay mimari anlayışıyla tasarlamıştır. Böylece projede bütün konutlar deniz manzarasına hakim bulunmaktadır. İnsana ve doğaya saygının esas alındığı projenin sahile inen bölümünde yükseklik azalmaktadır. Ayrıca geniş aralıklarla inşa edilen bloklar birbirinin cephesini kapatmamaktadır.”

Proje içerisinde 5 yıldızlı otel, AVM ve daha pek çok alan yer alıyor

Projede, uluslararası bir özel okul, hastane, 5 yıldızlı otel, 180 mağaza kapasiteli AVM’nin de bulunacaktır. Ayrıca; binicilik kulübü ve her yaşta kişinin spor ihtiyacını karşılayan spor kompleksi yer alacaktır.  13 bin metrekarelik bu komplekste pek çok olanak yer alacaktır. Açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, Türk hamamı, vitamin bar, oyun odaları, squash, tenis kortu gibi sosyal alanların yer aldığı spor ve yaşam kulübü bulunacaktır.

Projede, Yakamoz, Kalyon Evleri, Mercan Konakları, Marina Villaları ve Sedef Konakları 1 etaplarında yaşam başlamıştır. Ayrıca, 14 konut etabı, sosyal alanlar, ticari alan ve turizm etaplarıyla 20 etaptan oluşmaktadır. Proje, forbes Türkiye tarafından İstanbul’un en çok kazandıracak ilk 5 projesi içinde gösterilmektedir. Aynı zamanda başlangıcından bu yana %120 oranında prim yapmıştır. Proje yalnızca bulunduğu bölgeye değil, İstanbul’a da vizyon katmaktadır. Projenin şu ana kadar satışları %50’ye ulaşmıştır. Ayrıca 3000 bin konutluk 5 yeni etap daha satışa çıkacaktır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…