Kategoriler
Proje Haberleri

Deniz İstanbul Sedef Konakları 2 satışları devam ediyor

Deniz İstanbul Sedef Konakları 2 projesinde satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Söz konusu konut projesi İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Marmara Mahallesi’nde yer almaktadır. Beylikdüzü konut projesi Keleşoğlu Holding tarafından yürütülmektedir. Geniş ve lüks dairelere yer verilen projede daire satışları başlamış durumda. Proje hakkında merak edilenler, dairelerin özellikleri ve fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Deniz İstanbul projesinin bir etabı olan Sedef Konakları 2 etabında toplam 361 adet konut yer almaktadır. Söz konusu bu etapta daireler 3+1 ve 4+1 tipinde tasarlanmaktadır. Sedef Konakları 2 etabında yer alan konut blokları 6 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Her dairenin kendine özel balkonu bulunmaktadır. Balkonlar hem yazın hem kışın kullanmak için müsaittir. Geniş olmalarından dolayı oturmak ve manzara seyretmek için kullanılabilir. Dairelerde deniz ve şehir manzarası bulunmaktadır. Büyük pencereler, güneş ışığının ev içine daha fazla girmesini sağlamaktadır. Daire içlerinde kullanılan malzemeler birinci sınıf kalitede malzemelerdir. Bu sebeple uzun süre dayanıklıdır. Dış kapılar çelik kapı, iç kapılar özel tasarımlı kapılardır. Her dairede hem ortak kullanım için hem de ebeveyn kullanımı için banyolar bulunmaktadır. Yatak odasında ebeveyn banyosunun dışında özel giyinme alanı da yer almaktadır.

Deniz İstanbul Sedef Konakları 2 projesinde 7/24 güvenlik sistemleri ile korunmaktadır. Araç parkı için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Proje şehir merkezine yakın olmasının yanında karmaşa ve gürültüden uzaktır. Sadece proje sakinlerine özel spor alanları, spor kulüpleri, eğlence merkezleri, çocuk oyun alanları ve sosyal alanlar da proje kapsamında yer almaktadır.

Deniz İstanbul Sedef Konakları 2 fiyatları ne kadar?

Söz konusu bu etap Deniz İstanbul projesinin bir etabı olarak hayata geçirilmektedir. Sedef Konakları etabında 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin satışları ise tüm hızıyla devam etmektedir. Etaptaki dairelerin 2023 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Daireler anahtar teslim olarak satılmaktadır.

Beylikdüzü konut projesinde yer alan 3+1 daireler brüt 209, net ise 149 metrekare büyüklüğündedir. Brüt 209 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip konutların fiyatları 10 milyon 230 bin TL’den başlamaktadır.

Projedeki diğer dairelerden olan 4+1 tip konutlar ise brüt 216, net ise 149 metrekare büyüklüğündedir. Konut projesindeki daireler ise 11 milyon 160 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin güncel fiyatları ve ödeme avantajları için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Deniz İstanbul nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Marmara Mahallesi’nde yer almaktadır. Proje adres olarak ise Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No: 4/1
Yakuplu Sahil / İstanbul adresinde yer almaktadır.

İletişim için 0212 251 51 88 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bu numaralardan ayrıca daireler hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız