Kategoriler
Proje Haberleri

Deniz İstanbul Sedef Konakları 2 satışta

Deniz İstanbul Sedef Konakları 2 İstanbul Beylikdüzü’nde hayata geçirilen bir projedir. Proje Keleşoğlu Holding tarafından yürütülmektedir. Geniş ve lüks dairelere yer verilen projede daire satışları başlamış durumda. Proje hakkında merak edilenler, dairelerin özellikleri ve fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Deniz İstanbul Sedef Konakları 2 361 adet daireden oluşmaktadır. Bu daireler 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanmaktadır. Blok kat sayısı 6’dır. Her dairenin kendine özel balkonu bulunmaktadır. Balkonlar hem yazın hem kışın kullanmak için müsaittir. Geniş olmalarından dolayı oturmak ve manzara seyretmek için kullanılabilir. Dairelerde deniz ve şehir manzarası bulunmaktadır. Büyük pencereler, güneş ışığının ev içine daha fazla girmesini sağlamaktadır. Daire içlerinde kullanılan malzemeler birinci sınıf kalitede malzemelerdir. Bu sebeple uzun süre dayanıklıdır. Dış kapılar çelik kapı, iç kapılar özel tasarımlı kapılardır. Her dairede hem ortak kullanım için hem de ebeveyn kullanımı için banyolar bulunmaktadır. Yatak odasında ebeveyn banyosunun dışında özel giyinme alanı da yer almaktadır.

Deniz İstanbul Sedef Konakları 2 7/24 güvenlik sistemleri ile korunmaktadır. Araç parkı için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Proje şehir merkezine yakın olmasının yanında karmaşa ve gürültüden uzaktır. Sadece proje sakinlerine özel spor alanları, spor kulüpleri, eğlence merkezleri, çocuk oyun alanları ve sosyal alanlar da proje kapsamında yer almaktadır.

Deniz İstanbul Sedef Konakları 2 daire satışları

Proje, Deniz İstanbul projesinin bir aşaması olarak hazırlanmaktadır. Sedef Konaklarında 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin satışları şu anda başlamıştır. Dairelerin 2023 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Daireler anahtar teslim olarak satılmaktadır.

Projede yer alan 3+1 daireler toplam 209, net 149 metrekare büyüklüğündedir. Fiyatı 10 milyon 500 binden başlamaktadır. Projenin diğer daireleri olan 4+1’ler ise toplam 215, net 149 metrekaredir. Daireler şu anda 11 milyon 700 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin güncel fiyatları ve ödeme avantajları için firma ile iletişime geçmek gerekir. İletişim için 444 41 51 numaralarını arayabilirsiniz. Bu numaralardan ayrıca daireler hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız