Kategoriler
Proje Haberleri

Deniz Park Evleri satışları devam ediyor

Deniz Park Evleri Tekirdağ Süleymanpaşa’da yer almaktadır. Ünsoy İnşaat tarafından hayata geçirilen projede çok sayıda daire yer almaktadır. Tekirdağ’ın hem oturmalık, hem yatırımlık dairelerinin yer aldığı projede satışlar devam etmektedir. Proje hakkında detaylar, konum özellikleri ve fiyat listesini haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Deniz Park Evleri 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşmaktadır. A, B ve C blokları mevcuttur. Her blok zemin ve üzerine dört kat şeklinde tasarlanmıştır. Binaların dış cepheleri mantolanmıştır. Isı ve ses yalıtımına sahiptir. Daireler şık ve konforlu şekilde tasarlanmaktadır. Dairelerde yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Her dairenin kendine ait balkonu bulunmaktadır. Dairelerde salon ve mutfak ayrı şekilde tasarlanıp hazırlanmaktadır. Bloklar deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmektedir.

Deniz Park Evleri projesinde araç parkı için özel otopark tasarlanmaktadır. Ayrıca site içinde çocukların oyun oynaması için çocuk parkı planlanmaktadır. Sitenin korunması için özel güvenlik sistemleri hazırlanmaktadır. Proje devam eden bir projedir bu sebeple bahçe düzenlemeleri de devam etmektedir.

Deniz Park Evleri konum avantajları

Proje merkezi konumdadır. Okul, pazar, market, çarşıya 150 metre mesafededir. Ayrıca deniz bölgesine de yine 150 metre mesafede yer almaktadır. Siteden diğer yaşam alanlarına ulaşım kolaydır. Hem özel araçla hem toplu taşıma araçları ile uzak mesafelere kolaylıkla ulaşmak mümkündür. Bu özelliğinden dolayı çalışanlar ve okuyanlar için avantajlı bir konumdadır.

Dairelerin fiyatları ve satışlar hakkında detaylar

Deniz Park Evleri şehrin gürültüsünden uzak sakin bir alandadır. Projede yer alan 2 oda 1 salon daireler brüt 96, net 90 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dairelerin fiyatları şu anda 1 milyon 50 binden başlamaktadır. Diğer daire türü olan 3 oda 1 salon daireler ise brüt 108, net 92 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerin fiyatları da 1 milyon 600 binden başlamaktadır.

Daireler banka kredisi ile ödemeye uygundur. Satış öncesi daireleri görüntülü arama ile gezme imkanı bulunmaktadır. Bunun için 0 (535) 879 41 42 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan ayrıca ödeme koşulları ve net fiyatları da öğrenebilirsiniz. Proje hakkında ek olarak merak ettiğiniz tüm soruları sorabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız