Kategoriler
Proje Haberleri

Denizkent Gömeç Villaları lansman fiyatlarıyla satışta

Denizkent Gömeç Villaları projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Balıkesir’in Gömeç İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Es Ay İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 46.859 metrekarelik arazi içerisinde 117 adet konut bulunmaktadır. Müstakil villaların 7 tip villa seçeneği mevcuttur. Bu villalar 1 artı 1, 3 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

46.859 metrekarelik arazi içerisinde 117 adet villa bulunmaktadır. Müstakil villaların 7 tip villa seçeneği mevcuttur. Bu villalar 1 artı 1, 3 artı 1 ve 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 80 metrekaredir. 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 150 ile 168 metrekare arasında değişmektedir. 5 artı 1 villaların büyüklüğü ise brüt 325 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca 8.444 metrekarelik sosyal alan içerisinde; restoranlar, açık yüzme havuzu, spor kompleksleri, çocuk bahçeleri, çocuk oyun parkı ve fitness merkezi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra projenin kendine ait sahili bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlarda ısıtma sistemi olarak ısı pompası kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda yüz tanıma, parmak izi okuyucu ile görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Barbekü, gömme dolap, kiler, klima, küvet ve panjur gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Denizkent Gömeç Villaları konumu hakkında

Proje, Balıkesir’in Gömeç İlçesi Kemalpaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ayvalık şehir merkezine 20 kilometre uzaklıktadır. Böylece sizlere gürültüden uzak, denize sıfır konumuyla, temiz hava barındıran sağlıklı, eğlenceli bir yaşam alanı sunmaktadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Balıkesir Koca Seyit Havalimanı 29 kilometre uzaklıktadır.

Denizkent Gömeç Villaları fiyatları ne kadardır?

Denizkent Gömeç Villaları projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 80 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 villaların fiyatı 1.600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 150 ile 168 arasında olan 3 artı 1 villaların fiyatı 2.750.000 TL ile 3.100.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 325 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villaların fiyatı 6.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 529 50 75 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…