Kategoriler
Proje Haberleri

Derin Park Villaları satışları başladı

Derin Park Villaları projesi şık tasarımı ve geniş özellikleri ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Çekmeköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje DRN Grup İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 5 artı 1 konut tiplerinden oluşan müstakil bahçeli lüks villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

DRN Grup İnşaat güvencesiyle yükselen proje lüks yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Site içerisinde müstakil bahçeli 5 artı 1 konut tipine sahip villalar yer almaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 405 ile 425 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik her daireye özel 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde kadın ve erkek ayrı kapalı yüzme havuz, spor salonu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Villalar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bununla birlikte şömine ve panjur sistemi gibi pek çok özellik yer almaktadır. Projenin zemin katında; salon, mutfak, kiler, tuvalet, antre, bahçe alanı ve müstakil açık otopark alanı bulunmaktadır. Birinci katında; 3 adet yatak odası, 2 adet ebeveyn banyosu, 2 adet balkon, banyo ve antre yer almaktadır. Ayrıca çatı katında; oturma odası, banyo, antre ile mutfak nişi ve yatak odası yer almaktadır.

Derin Park Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Çekmeköy İlçesi Ekşioğlu Mahallesi’nde inşa edilmektedir.
Derin Park Villaları projesinde brüt 405 ile 425 metrekare arasında olan 5 artı 1 villalar 7.500.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi Eylül 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 359 21 65 veya 0 (554) 639 49 41 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…