Kategoriler
Proje Haberleri

Dia Lity Topkapı kişiye özel avantajlar ile satışta

Dia Lity Topkapı İstanbul’da yer alan bir projedir. Ahmet Kul İnşaat tarafından hayata geçirilen projede çok sayıda işyeri ve ofis bulunmaktadır. Satışları başlayan işyerlerinin genel özellikleri, büyüklükleri, satışları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve işyerlerinin özellikleri

Diality Topkapı ofis ve dükkanlardan oluşan bir projedir. Proje işyerlerinin yoğun olarak yer aldığı Topkapı’da bulunmaktadır. Projede toplam 77 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bunlardan 9 tanesi cadde dükkanıdır. Cadde üzerinde yer alan bu dükkanlar ticari satış yapmak içim kullanılmaktadır. Geri kalan bölümler ise ofis olarak değerlendirilmektedir. 68 adet olan ofisler gerektiğinde home ofis olarak da kullanılmaktadır.

Diality Topkapı projesinde ofisler, 62, 86 ve 87 metrekare olmak üzere üç farklı büyüklüğe sahiptir. Ofislerin içleri yaşam alanı, tuvalet ve depodan oluşmaktadır. Bütün ofislerde depo alanı 4 metrekaredir. Büyüklükler yaşam alanlarının genişliğine göre değişmektedir. Her katta özel olarak kat bahçesi bulunmaktadır. Hem yaz hem kış mevsimlerinde yemek arası ya da dinlenme molalarında bu alanlarda hava almak mümkündür.

Diality Topkapı da katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Özel olarak resepsiyon ve lobi alanı da mevcuttur. Binanın yapı denetimi yapılmıştır. Hem deprem hem yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hazırlanmıştır.

Diality Topkapı avantajları

Diality Topkapı projesi hem konum olarak hem de sunduğu ayrıcalıklar olarak bölgenin en prestijli projelerinden birisidir. Projede işyerlerine ait araçların park edilmesi için kapalı otopark bulunmaktadır. İşyerlerinin güvenliği için özel güvenlik hizmetleri verilmektedir. Özel güvenlik hizmetlerine kameralı güvenlik sistemi eşlik etmektedir. Ayrıca araç şarj etme istasyonu da proje içinde yer almaktadır. Sunulan avantajlardan bir tanesi de bina içinde yer alan fitness merkezidir. Çalışma aralarında formunu korumak isteyenler bu özel alanda vücut geliştirme çalışmaları yapmaktadır.

Diality Topkapı projesinde dükkan ve ofisler büyüklükleri ve konumlarına göre fiyatlara sahiptir. Şu anda işyerlerinin fiyatları hakkında kesin bir bilgi verilmemektedir. Ancak bilgi almak isteyenler 444 0 461 numarasını arayabilir. Bu numaradan hem işleri hakkında detaylı bilgi alabilir hem de kişiye özel ödeme koşullarını öğrenebilirsiniz.

Diğer projelere göz atmak için tıklayınız…