Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Diaks Yapı Şahinler Sitesi satışları başladı

Şahinler Sitesi, Diaks Yapı tarafından hayata geçirilen bir projedir. Ordu’nun Fatsa ilçesinde önemli projelere imza atan firma yeni projesinde de aynı titizlik ile çalışmaktadır. Satışları başlayan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, satış fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Şahinler Sitesi toplam 3.300 metrekarelik inşaat alanına sahiptir. Bu alan üzerinde her biri 3 oda 1 salon olan toplam 56 adet daire bulunmaktadır. Daireler modern ve kullanışlı bir yapıya sahiptir. Dairelerin her birinde balkon bulunmaktadır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında vakit geçirmek mümkündür. Konutlarda ortak kullanım banyosunun dışında ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde özel bir alanda yer almaktadır. Banyolarda duş kabini hazırdır. Daire içlerinde özel tasarımlı iç kapılar vardır. Daire dış kapısı ise çelik kapıdır. Binada ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Katlar arasında iniş çıkış için 2adet 10 kişilik asansör sistemi bulunmaktadır. Su kesintileri için su deposu ve hidrofor vardır. Elektrik kesintisi içinse jeneratör bulunmaktadır. Dairelerde ısınma doğalgaz ile sağlanmaktadır.

Şahinler Sitesi projesinde araç park etmek için açık otopark mevcuttur. Site güvenliği için 7/24 kesintisiz güvenlik hizmetleri ve kamera ile güvenlik mevcuttur. Site içerisinde dinlenmek ve keyifli vakit geçirmek için özel kamelya alanları vardır. Ayrıca çocukların eğlenceli vakit geçirmesi için de oyun parkları bulunmaktadır.

Şahinler Sitesi konumu ve satış fiyatları

Proje merkezi bir konumda yer aldığından önemli yerlere yürüme mesafesindedir. Okul, hastane, eczane, sağlık ocağı, cami, market, park, spor salonu, polis merkezi ve semt pazarına yakındır. Daha uzak mesafelere ulaşım için hem özel araç hem minibüs ya da otobüs kullanılmaktadır.

Şahinler Sitesi projesinde 3 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin brüt kullanım alanı 160, net kullanım alanı 124 metrekaredir. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişiklik gösterebilir. Şu anda 1 milyon 700 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Satın alımlarda banka kredisi kullanma imkanı bulunmaktadır. Daireler hakkında daha fazla bilgi almak için 0 452 407 10 40 numarasını arayabilirsiniz. Ek olarak bu numaradan istediğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız