Kategoriler
Proje Haberleri

Diality Topkapı satışları devam ediyor

Diality Topkapı konut projesi İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Maltepe Mahallesi’nde yer almaktadır. Maltepe konut projesi Ahmet Kul İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu projede çok sayıda rezidans daireler yer almaktadır. Satışları devam eden rezidans ofislerin genel özellikleri, büyüklükleri, satışları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Projenin özellikleri neler?

Diality Topkapıofis ve dükkanlardan meydana gelen bir projedir. Proje işyerlerinin yoğun olarak yer aldığı Topkapı’da bulunmaktadır. Projede toplam 79 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Konut projesinde yer alan bağımsız bölümlerden 70 tanesi ofislerden meydana gelmektedir. Bu ofislerin 8 tanesi de teraslı olacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca geri kalan 9  adet bağımsız bölüm ise cadde dükkanı olarak projelendirilmiştir. Cadde üzerinde yer alan bu dükkanlar ticari satış yapmak içim kullanılmaktadır. Geri kalan bölümler ise ofis olarak değerlendirilmektedir. 68 adet olan ofisler gerektiğinde home ofis olarak da kullanılmaktadır.

Diality Topkapı projesinde ofisler 68, 86 ve 87 metrekare olmak üzere üç farklı büyüklüğe sahiptir. Ofislerin içleri yaşam alanı, tuvalet ve depodan oluşmaktadır. Bütün ofislerde depo alanı 4 metrekaredir. Büyüklükler yaşam alanlarının genişliğine göre değişmektedir. Her katta özel olarak kat bahçesi bulunmaktadır. Hem yaz hem kış mevsimlerinde yemek arası ya da dinlenme molalarında bu alanlarda hava almak mümkündür.

Diality Topkapı da katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Özel olarak resepsiyon ve lobi alanı da mevcuttur. Binanın yapı denetimi yapılmıştır. Hem deprem hem yalıtım yönetmeliğine uygun olarak hazırlanmıştır.

Diality Topkapı  nerede yer alıyor?

Diality Topkapı projesi hem konum olarak hem de sunduğu ayrıcalıklar olarak bölgenin en prestijli projelerinden birisidir. Söz konusu proje İstanbul Havalimanı’na 20 dakika, Yenikapı Feribot İskelesi 15 dakika, Tem Bağlantısı 10 dakika mesafede yer almaktadır.

Projede işyerlerine ait araçların park edilmesi için kapalı otopark bulunmaktadır. İşyerlerinin güvenliği için özel güvenlik hizmetleri verilmektedir. Özel güvenlik hizmetlerine kameralı güvenlik sistemi eşlik etmektedir. Ayrıca araç şarj etme istasyonu da proje içinde yer almaktadır. Sunulan avantajlardan bir tanesi de bina içinde yer alan fitness merkezidir. Çalışma aralarında formunu korumak isteyenler bu özel alanda vücut geliştirme çalışmaları yapmaktadır.

Diality Topkapı projesinde dükkan ve ofisler büyüklükleri ve konumlarına göre fiyatlara sahiptir. Şu anda işyerlerinin fiyatları hakkında kesin bir bilgi verilmemektedir. Ancak bilgi almak isteyenler 444 0 461 numarasını arayabilir. Bu numarayı arayarak proje hakkında daha detaylı bilgi alabilir hem de kişiye özel ödeme koşullarını öğrenebilirsiniz.

İşte DiaLity değişime ayak uydurmak isteyen, vizyoner profesyonellerin ihtiyaçlarını karşılamak, onlara en ideal iş ve yaşam alanını sunma fikri ile ortaya çıktı.Diality, bulunduğu bölgeye ilham veren mimari konsepti, Topkapı‘nın tarihi dokusuyla bütünleşmiş merkezi konumu, prestijli konforuyla, iş hayatına katkı yaratır

Diğer projelere göz atmak için tıklayınız…