Kategoriler
Proje Haberleri

Diamond Beylikdüzü satışları devam ediyor

Diamond Beylikdüzü projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yıltaş Yapı ve Lotus Yapı Proje Ortak İştiraki tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 blok ve toplam 104 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 blok ve toplam 104 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 86 metrekare ile 105 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; kapalı yüzme havuzu, sauna, spor salonu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Üstelik geniş ve tasarım peyzaj alanları yer almaktadır.

Kapıcı hizmeti, asansör, jeneratör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Akıllı ev sistemi ile telefon uygulamasından akıllı kapı ve pencere alarm sistemini, elektrik, su ve doğalgaz sistemlerinin kontrolünü yapma imkanı sağlanmaktadır. Mutfak içerisinde üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır.

Diamond Beylikdüzü konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi Adnan Kahveci Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, semt pazarı, hastane, sağlık ocağı ve okullar bulunmaktadır. Dolmuş, metrobüs, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Diamond Beylikdüzü fiyatları ne kadardır?

Diamond Beylikdüzü projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 86 ile 105 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.300.000 TL ile 2.800.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.800.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 423 11 23 veya 0 (541) 807 82 43 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…