Kategoriler
Proje Haberleri

Didim Sağtur Villa Oliva 3 satışları başladı

Villa projesi Tolan Yapı tarafından Aydın İli, Didim İlçesi, Hisar Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Didim’deki Sağtur Villa Oliva projesinin 3. etabı olan Didim Sağtur Villa Oliva 3 projesinde yer alan villaların satışlarına başlandı. Peki villa tipleri neler? Villa büyüklükleri ne kadar? Projede yer alan villa fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Villa Oliva projelerinin bir yeni etabı olan 3. etap Hisar Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Didim villa projesinde 16 blokta toplam 60 villa yer alıyor. Daire tipleri ise tüm villalar 3+1 tipinde tasarlandı. 5 adet açık yüzme havuzu bulunan projede 7/24 güvenlik personeli yer alacak.

Didim villa projesinde kamera sistemi, ses yalıtımı, otopark,, güvenlik, açık yüzme havuzu gibi özellikler yer almaktadır. Proje kalorifer sistemlerinden elektrikli panjurlara, güneş enerji sistemlerinden akıllı ev sistemine kadar tüm altyapısı hazır olarak teslim ediliyor.

Villalarda yangın alarmı, amerikan mutfak,  hilton lavabo, teras, parmak izi ve yüz tanıma sistemi mevcuttur. Ayrıca duşakabin, ıntercom sistemi, akıllı ev sistemi, ısıcam, görüntülü diafon mevcuttur.

Didim Sağtur Villa Oliva 3 fiyatları ne kadar?

Didim Sağtur Villa Oliva 3 projesindeki 3+1 tip villalar mevcuttur. 3+1 villaların büyüklükleri ise 160 ve 165 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Projede bulunan villaların fiyatları, konutların tipleri, büyüklüklerine ayrıca cephesine göre değişiklik göstermektedir.

  • 160 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip villalar 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  • 165 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip villaların fiyatları ise 675 bin TL’den başlıyor. Villa fiyatları 825 bin TL’ye kadar ayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede aidatların ise yaklaşık 40 Euro civarında olması firma tarafından öngörülmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Kıray Caddesi üzerinde yer alan projede Kumuşoğlu Gümüşevler 3 projesinin hemen yanında yer alıyor. Proje Hisar Mahallesi, Kıray Caddesi, Kumuşoğlu Gümüşevler 3 yanı, Didim / Aydın adresinde yer alıyor. Lokasyon olarak denize ve mavi bayraklı plajlara yürüyüş mesafesinde yer almaktadır.

Tel: 0256 905 09 99

Ayrıca benzer proje haberlerine ulaşmak için ise buraya tıklamanız yeterlidir.